Beypazarı Kaymakamı olarak görev yapan Vedat Yılmaz kısa bir süre önce Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile İzmir’in Menemen ilçesinde atanmıştı. Vedat Yılmaz bundan sonraki süreçte Menemen Kaymakamı olarak hizmet verecek. Kaymakam Vedat Yılmaz Beypazarı’ndan ayrılmaya hazırlanırken ilçeye de veda etmeye başladı.
VEDA ZİYARETLERİ YAPIYOR
Beypazarı’nda veda ziyaretleri yapan Kaymakam Vedat Yılmaz ilçede görev yaptığı süre boyunca güzel anılar biriktirdiğini kaydetti. Hem kurumları hem de vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Vedat Yılmaz, Beypazarı’nda görev yapmış olmaktan büyük bir gurur duyduğunu ve bu ilçeyi hayatının sonuna kadar iyi anılarla hatırlayacağını belirtti.
GÜZEL ANILARLA AYRILIYOR
Menemen Kaymakamlığına atanan Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, veda ziyaretlerinde bulundu. Kaymakam Yılmaz, ilk olarak MHP İçe Başkanlığını ziyaret etti. Beypazarı Muhtarlar Derneği ile Gaziler Derneğine de ziyarette bulunan Yılmaz, ilçeden güzel anılarla ayrıldığını kaydetti.
Beypazarı’nda yaşanan kaymakam değişikliği ile beraber ilçenin mülki idari amiri de değişiyor. Beypazarı Kaymakamlığına Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Ünal Coşkun, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanmıştı. Kaymakam Ünal Coşkun’un kısa sürede göreve başlaması bekleniyor.