ANASAYFA Ankara Meteoroloji saatlik olarak duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji saatlik olarak duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Bu hafta Ankara'da rüzgarlı bir havanın hakim olmasının ardından gelecek hafta hava durumunda havanın nasıl olacağına yönelik merak edilenler Ankaralı vatandaşlar tarafından araştırıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Meteoroloji saatlik olarak duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Son iki gündür Ankara dahil olmak üzere ülke genelinde havanın fırtınalı olmasının ardından Ankaralı vatandaşlar tarafından gelecek haftada havanın nasıl olacağı konusunda merak edilenler de artmaya başladı. Durum bu şekilde iken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda da bu hafta için yayımlanan hava durumunda havanın günlük ve saatlik olarak nasıl olacağı yönünde bilgilendirmelerde bulunuldu.

YENİ HAFTADA ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Ankaralı vatandaşlar tarafından merak edilenlerin artmasının ardından MGM tarafından duyurulan hava durumu şu şekildeydi;

22 Nisan Pazartesi = 22 Derece, Az Bulutlu

23 Nisan Salı = 26 Derece, Parçalı Bulutlu

24 Nisan Çarşamba = 32 Derece, Rüzgarlı

25 Nisan Perşembe = 28 Derece, Mevzi Sağanak Yağışlı

26 Nisan Cuma = 25 Derece, Parçalı Bulutlu

Meteoroloji tarafından yayımlanan bu hava durumuna göre Ankara'da 24 Nisan Çarşamba günü sıcaklıkların 32 dereceye kadar ulaşmasının yanı sıra fırtınanın hakim olacağı belirtildi. Bununla birlikte de perşembe günü için mevzi sağanak yağış uyarısı verildi.

Yani; Ankara'nın her bölgesinde görülebilecek ani bir sağanak yağışın perşembe günü hakim olabileceği ifade edildi. Hafta içinde son gün ise yeniden parçalı bulutlu bir hakim olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
22 Nisan okullar tatil mi, resmi tatil mi, okul var mı?

22 Nisan okullar tatil mi, resmi tatil mi, okul var mı?