ANASAYFA Ankara Mülakatsız atama bekleyen öğretmenler bugün Ankara Ulus Meydanı'nda bir araya geliyor!

Mülakatsız atama bekleyen öğretmenler bugün Ankara Ulus Meydanı'nda bir araya geliyor!

Son dönemde en çok gündeme gelen konulardan biri olan öğretmen atamalarına ilişkin bugün Ankara Ulus Meydanı'nda öğretmenler bir araya gelecek.
yazar
Sinem GÜVEN
Mülakatsız atama bekleyen öğretmenler bugün Ankara Ulus Meydanı'nda bir araya geliyor!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen atamalarında mülakat getirilmesinin ardından öğretmenler mülakatsız öğretmen ataması yapılması konusunda çağrılarını iletmeye başladı. Bu kapsamda daha önce seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından mülakat sisteminin kaldırılabileceği yönünde açıklamalar gelmişti.

Fakat daha sonrasında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yöneltilen sorulara Bakan Tekin yanıt olarak, “Kimse mağdur edilmeyecek. Adil şekilde mülakat yapacağız” ifadeleri ile mülakattan vazgeçilmediğine değindi.

ANKARA ULUS MEYDANI'NDA BİR ARAYA GELİNECEK!

Konuya ilişkin bugün yapılan açıklamalara göre yurdun dört bir yanında milyonlarca öğretmen ve onu destekleyenler 68 bin mülakatsız öğretmen ataması için bir araya geleceklerini ifade etti.

Ankara Ulus Meydanı'nda saat 14.00'te toplanacak olan grubun mülakata ve düşük kontenjanlı atama için seslerini Milli Eğitim Bakanlığı'na iletmek için bir araya gelecekleri açıklandı. Bu konuda sosyal medya üzerinden de desteklerin alınması için çağrılarda bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'dan YHT hattını kullanarak bir senede 276 bin yolcu geliş gidiş yaptı!

Ankara'dan YHT hattını kullanarak bir senede 276 bin yolcu geliş gidiş yaptı!