İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bugün Ankara’da bir cenaze törenine katıldı. Karşıyaka Mezarlığında kılınan cenaze namazına katılan Müsavat Dervişoğlu ilkokul öğretmeni Sevil Şeker’e son vazifesini yaptı. Oldukça üzgün olduğu görülen Müsavat Dervişoğlu öğretmenini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Merhumenin ailesiyle de yakından ilgilenen Müsavat Dervişoğlu onlara da başsağlığı dileklerini iletti. Müsavat Dervişoğlu cenaze namazında ön safta yer tutarken öğretmenine göstermiş olduğu vefa ile acılı aileyi memnun etti. Ailenin büyük bir üzüntü yaşadığı görülürken taziye dileklerini kabul ettikleri görüldü.
KARŞIYAKA MEZARLIĞINDA CENAZE NAMAZI
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, hayatını kaybeden ilkokul öğretmeni Sevil Şeker'in cenaze törenine katıldı. İYİ Parti'den yapılan açıklamaya göre Şeker'in naaşı, Ankara’da Karşıyaka Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazın ardından toprağa verildi. Törene katılan Dervişoğlu, Şeker'in yakınlarına başsağlığı diledi.
TAZİYE ZİYARETİ DE YAPACAK
Cenaze namazının ardından Müsavat Dervişoğlu’nun ilkokul öğretmeni Sevil Şeker son yolculuğuna uğurlandı. Müsavat Dervişoğlu’nun ilerleyen günlerde Şeker ailesine bir de taziye ziyaretinden bulunması bekleniyor.