Nallıhan'da sağanak yağış sele neden oldu

Ankara’da meydana gelen yoğun yağışlar bazı ilçelerde hayatı olumsuz etkiledi. Nallıhan’da sağanak Akdere Mahallesi’nde sele neden oldu.

Ankara’da yer yer meydana gelen yoğun yağışlar çeşitli olumsuzluklara neden oldu. Bazı ilçelerde daha yoğun olan bu yağışlar küçük çaplı sellere de neden oldu. Bunlardan birisi de Nallıhan ilçesinde gerçekleşti.

Nallıhan’da akşam saatlerinde etkili olan yağışlar Akdere Mahallesi’nde sel meydana gelmesine sebebiyet verdi. Bu selden dolayı Hoşebe mesire alanı sular altında kaldı. Vatandaşlar bu sel anını cep telefonu kamerasıyla kaydettiler.

YAĞIŞLAR SEL GETİRDİ

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak sonrası Akdere Mahallesi'nde sel meydana geldi.

Nallıhan'da akşam saat 18.00 sırasında aniden bastıran sağanak, Akdere Mahallesi'nde sele neden oldu. Vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanılan Hoşebe Mesire alanı sular altında kaldı. Sel anı vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Meydana gelen selden dolayı herhangi bir zarar ortaya çıkmadı. Yıkıcı bir etkisi olmayan selin izlerinin yarın ortadan kaldırılması bekleniyor.

Kaynak: İHA