ODTÜ Araştırma Parkı açıldı! Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz da yer aldı

Ankara kadar dünyanın da prestijli üniversitelerinden biri olan ODTÜ’de Araştırma Parkı açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı.

ODTÜ Araştırma Parkı açıldı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 10 araştırma merkezinden oluşan Araştırma Parkı’nı açtı. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde başlayan Açılış töreninde ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da yer alarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a ODTÜ’de okuyan öğrenciler tarafından çiçek ve ODTÜ flaması takdim edildi.

NURİ DEMİRAĞ’IN İLK TÜRK SAVAŞ UÇAĞI TEST EDİLDİ

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezindeki törenin ardından RÜZGEM'e geçen heyeti üniversitenin merkez müdürü Prof. Dr. Oğuz Uzol karşıladı. Nuri Demirağ'ın projesini geliştirdiği, ilk Türk savaş uçağı Nu.D.40, ODTÜ RÜZGEM Büyük Rüzgar Tüneli’nde test edildi.

ODTÜ Araştırma Parkı açıldı! Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz da yer aldı

10 ARAŞTIRMA MERKEZİ YER ALIYOR

RÜZGEM'den sonra yeni açılan Araştırma Parkı'nda devam eden törende, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve tören heyetini ODTÜ ROMER'e ait robotlar karşılarken 10 araştırma merkezinin yer aldığı ODTÜ Araştırma Parkı’nın fuaye alanında, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a araştırma ve uygulama merkezlerinin faaliyetleri hakkında öğretim üyeleri tarafından bilgi verildi.

ODTÜ Araştırma Parkı ve açılış törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da katılması ODTÜ’nün sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER