Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 10 araştırma merkezinden oluşan Araştırma Parkı’nı açtı. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde başlayan Açılış töreninde ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da yer alarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a ODTÜ’de okuyan öğrenciler tarafından çiçek ve ODTÜ flaması takdim edildi.
NURİ DEMİRAĞ’IN İLK TÜRK SAVAŞ UÇAĞI TEST EDİLDİ
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezindeki törenin ardından RÜZGEM'e geçen heyeti üniversitenin merkez müdürü Prof. Dr. Oğuz Uzol karşıladı. Nuri Demirağ'ın projesini geliştirdiği, ilk Türk savaş uçağı Nu.D.40, ODTÜ RÜZGEM Büyük Rüzgar Tüneli’nde test edildi.
10 ARAŞTIRMA MERKEZİ YER ALIYOR
RÜZGEM'den sonra yeni açılan Araştırma Parkı'nda devam eden törende, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve tören heyetini ODTÜ ROMER'e ait robotlar karşılarken 10 araştırma merkezinin yer aldığı ODTÜ Araştırma Parkı’nın fuaye alanında, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a araştırma ve uygulama merkezlerinin faaliyetleri hakkında öğretim üyeleri tarafından bilgi verildi.
ODTÜ Araştırma Parkı ve açılış törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da katılması ODTÜ’nün sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.
Değerli HaberAnkara.com okurları,
HaberAnkara.com ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da HaberAnkara.com sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılamaz.
HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, HaberAnkara.com bu sorumluluğu üstlenmez.
HaberAnkara.com'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.