Öğrencilere sağlanan kantin desteğinden kimler ne şekilde yararlanabilir? Başvurular nasıl yapılıyor?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan kantin desteğinden kimlerin ne şekilde yararlanacağı merak ediliyor. Bunun ile birlikte başvuruların nereden yapıldığı da araştırılıyor.

Öğrencilere sağlanan kantin desteğinden kimler ne şekilde yararlanabilir? Başvurular nasıl yapılıyor?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kantin desteğinin detaylarını açıkladı. Bunun ile birlikte kantin desteğinden kimlerin ne şekilde yararlanacağı merak edilirken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

kantin1.jpg

Belediye tarafından sağlanan kantin desteğinden sadece İlkokula giden çocuğu bulunan dar gelirli haneler faydalanabilecek. Peki ama kantin desteğine başvurular nereden alınacak?

KANTİN DESTEĞİNE BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine sağlanan kantin desteğine başvurmak için belediyenin web sitesi üzerinden ''Başkent Kart Başvuru' sekmesine tıklayarak karşınıza çıkan formu doldurmanız yeterli. Başvurunun yapılması halinde belediye tarafından bilgiler incelemeye alınacak ve uygun bulunması durumunda Başkent Kart ilgili kişiye teslim edilecek. Başkent Kartı alan kişi ardından kantin desteğine başvuru yapabilecek.

kantin3.jpg

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

KANTİN DESTEĞİ MİKTARI!

Kantin desteği her ay her öğrenciye 330 TL sağlanıyor. Bunun ile birlikte kantin desteği Başkent Karta yatırılıyor ve bu ücret sadece kantinde kullanılıyor. Her ay kantinci tarafından çocuğa tek seferde çekilerek 22 adet kantin fişi veriliyor. Böylece belediye tarafından dar gelirli ailelerin çocuklarına sağlanan kantin desteği amacına ulaşmış oluyor.

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER