Ortalık karıştı! Kızılay'da köpeğin otobüsten indirilmesi konusunda tartışma çıktı

Ankara Kızılay'da otobüste ortalık karıştı. Otobüse köpeğiyle binen kadın, tepki gösteren yolcularla tartıştı.

Ortalık karıştı! Kızılay'da köpeğin otobüsten indirilmesi konusunda tartışma çıktı

Ankara Kızılay'da köpekle otobüse binen kadın, kendisine tepki gösteren yolcularla tartışma yaşadı. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerle otobüsteki kişiler ile köpeğin sahibinin sözlü tartışması yer alıyor.

Ankara Kızılay'da köpeği ile otobüse binen kadın ile yolcular arasında tartışma çıktı. Olay, Altıağaç- Ulus arasında sefer yapan 343 numaralı EGO otobüsünde meydana geldi. Genç bir kadın, köpeği ile beraber otobüse bindi. Köpeğin ağızlığının olmaması nedeniyle ortalıkta gergin bir hava oldu. Yolcu almak için duran otobüse, kucağında ağızlığı olmayan köpeğiyle binmek isteyen kadın ile otobüstekiler arasında tartışma çıktı. Yolcular kucağında köpek bulunan vatandaşın otobüsten inmesini istedi. Kucağında köpeği ile otobüsten inmek istemeyen genç kadın, kendisine laf söyleyen vatandaşlara sinirlendi.

KÖPEĞİ İLE BERABER OTOBÜSTEN İNDİ

Otobüste karşılıklı tartışma çıktı. Bazı vatandaşlar köpeğin otobüste olmaması gerektiğini söyledi. Tartışma sonrası genç kadın, köpeği ile birlikte otobüsten indi. Otobüste yaşananlar ise cep telefonu ile kaydedildi. Sosyal medyada gündem olan videoya çok sayıda yorum geldi. Bazı insanlar köpeğin sahibini haklı bulurken, bazı insanlar ise otobüste bulunan yolcuları haklı buldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER