Ankara’nın Polatlı ilçesinde iki aile arasında yaşanan husumet bazı olayların yaşanmasına neden olmuştu. Son olarak Şentepe Mahallesi’nde silahlı çatışma meydana gelmiş ve 14 kişi tutuklanmıştı. Bu husumetin daha kötü sonuçlar doğurmaması için iki aile arasındaki husumet sona erdirildi.
Husumetin sona erdirilmesi için Kaymakamlık ile muhtarın devreye girdiği bilgisi aktarıldı. Taraflar bu amaçla mahallede bulunan bir camide bir araya getirildiler. Birbirleriyle kucaklaşan aileler helalleşerek husumeti sonlandırdılar.
HUSUMET SONA ERDİ
Polatlı ilçesinde daha önce Cumhuriyet Mahallesi'nde araç kundaklama olayına kadar uzanan ve Şentepe Mahallesi'nde bir kişinin 3 kişiyi bıçaklamasıyla devam eden iki aile arasında çıkan olaylarda yine tartışma çıkmıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüşmüştü.

CAMİDE BARIŞTILAR
Yaşanan gerginliğin ardından taraflar, mahallede bulunan camide bir araya gelerek barıştı. Düzenlenen programa Polatlı Kaymakamı Atilla Kantay, Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Gökşen ve Polatlı Müftüsü Selami Bayrakçı ile taraf aileler katıldı.
Yetkililer, birlik ve beraberlik mesajları vererek benzer olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu. Tarafların karşılıklı olarak helalleşmesiyle birlikte husumetin sona erdiği öğrenildi.
Polatlı’da önemli asayiş olaylarına sebebiyet veren husumet nedeniyle Şentepe Mahallesi’nde silahlı çatışma meydana gelmişti. Bu olayın soruşturması kapsamında da 14 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.