Ankara’nın Polatlı ilçesinde silahlı kavga olayı meydana geldi. İddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki kişi arasında tartışma çıktı. Bu tartışma alevlenince olay kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında yanında bulunan pompalı tüfekle tartıştığı kişiye ateş eden şahıs onun yaralanmasına neden oldu. Saldırının ardından şahıs olay yerinden kaçarken çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler.
SİLAHLI KAVGA ÇIKTI
Olay, Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde bulunan Avcılar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında O.S. isimli şahıs, yanında bulunan pompalı tüfekle E.Ü. isimli kişiye ateş etti. Açılan ateş sonucu yaralanan E.Ü. yere yığılırken, şüpheli O.S. olay yerinden kaçtı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine polis ve ambulans ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Emniyet güçleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ayrıca olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı ve yasal işlemlere başlanıldığı kaydedildi.