Şampiyonluk coşkusu Ankara sokaklarında yaşandı

Trendyol Süper Lig'de sezonun kazananının belirlenmesi ile birlikte taraftarlar sokaklara aktı. Geç saatlere kadar sokaklarda olan taraftarlar şarkı ve marşlarla beraber Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladılar.

Şampiyonluk coşkusu Ankara sokaklarında yaşandı

Dün akşam ülkemizde milyonlarca futbolsever heyecanla ligini son hafta maçlarını takip etti. Şampiyonluk düğümünün çözüldüğü haftada alt sıralarında kaderi tayin oldu.

ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLDÜ

Ligin son hafta maçlarında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'la, Fenerbahçe ise evinde İstanbulspor ile karşılaştı. Galatasaray beraberliğin bile kendisine yettiği maçta Konyaspor'u 3-1 mağlup etti. Konya'dan Galatasaray'ın mağlubiyet haberini bekleyen Fenerbahçe ise evine İstanbulspor'u 6-0 yenmesine rağmen 99 puanla ikinci sırada yer aldı.

Şampiyonluk coşkusu Ankara sokaklarında yaşandı

102 puanla şampiyon olan Galatasaray cephesinde ise maçın son düdüğü ile beraber büyük bir mutluluk yaşandı. Takımlarının aldıkları sonuçtan ötürü büyük mutluluk yaşayan vatandaşlar yurdun dört bir yanında sokaklara çıkarak sevincini yaşadı. Söz konusu kutlamalar yoğun bir kalabalıkla ve şehrin farklı yerlerinde gerçekleşti.

ANKARA MARŞLARLA İNLEDİ

Kutlamaların adreslerinden birisi de başkent Ankara oldu. Şehrin bir çok noktasında toplanan toplanan Galatasaraylı taraftar ellerine bayraklar ve meşaleler ile bu sezon elde edilen zaferi kutladılar. Arabaların kornalarına basarak şehri turlayan sarı kırmızılı taraftarlar gecenin geç saatlerine kadar meydanlarda ve sokaklarda takımlarının marşlarını söylediler.

SONRAKİ HABER