ANASAYFA Ankara Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

Yıldırım çarpması sonucu şehit düşen Göçmen'in şehadet haberi sevenlerini yasa boğmuştu. Yaralı olarak tedavi altına alınan fakat kurtarılamayan Şehit Ata Gökmen başkentte defnedildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

Milli Savunma Bakanlığı sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile Pençe Kilit Harekat bölgesinde 1 askerimizin şehit olduğunu açıklamıştı. Askerimizin şehadet nedeni olarak ise yıldırım çarpması denilmişti.

Yaşanan olay sonrası hızlı bir şekilde tedavi altına alınan Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğu bilgisini veren MSB sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dilemişti. Ankara'ya düşen şehit ateşi ülke genelinde de üzüntüye neden olmuş, Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen için taziye paylaşımları yapılmıştı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen için bugün Ankara'da cenaze namazı kılındı. Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde düzenlenen törene Şehit Göçmen’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Göçmen kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından Cebeci Şehitliğine götürüldü. Defin işleminin ardından şehidin kabri başında dualar edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?