Sincan ilçesine bağlı Yenikent semtinde meydana gelen olayda bir kurye siparişini belirtilen adrese getirdi. Siparişi getiren kurye binadan inerken, binaya tuvaletini yaptı.
Yaşan olay binanın güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Bina sakinlerinden bir vatandaş, yaptığı açıklamasında, kuryenin daha önce de aynı hareketi yaptığı için şikayetçi olduklarını belirtti.
Ankara'nın Sincan ilçesinde bir kurye sipariş getirdiği binanın merdivenlerine tuvaletini yaptı. O anlar binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

"DAHA ÖNCE DE AYNI HAREKETİ YAPMIŞTI"
Olay, Sincan ilçesi Yenikent semtinde bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kurye bir binaya sipariş getirdi. Siparişi getiren kurye binadan inerken merdivenlere tuvaletini yaptı. Bina sakinleri duruma tepki gösterirken, kuryenin merdivene tuvaletini yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Oturduğu kata kendi taktırdığı güvenlik kamerası sayesinde olayı fark eden apartman sakini Murat Arla, "Altıncı kata paket getiren kurye merdivenlerden iniyor ve köşeye ihtiyacını gideriyor. Daha önce de aynı hareketi yapmıştı. O yüzden şikayetçi olduk. Olayı kendi taktırdığım hareket sensörlü kamerasından gördüm fakat yetişemedim" diye konuştu.
Yaşanan olay binanın güvenlik kamerası tarafındna kayıt altına alındı. Olayın 2 hafta içeriisnde iki defa yaşandığı ifade edildi.