Sincan'da haciz işlemi sırasında 3 kişi yaralanmıştı: 2 şüpheliye tutuklama kararı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir iş yerine haciz işlemi için giden avukata silahla saldırılmıştı. Avukat, yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, soruşturma kapsamında 2 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

Sincan'da haciz işlemi sırasında 3 kişi yaralanmıştı: 2 şüpheli tutuklandı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 4 şüpheli gözaltına alınmıştı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Ankara Batı Adliyesi'ne getirildi.

Soruşturmayı yürüten savcıya ifade eden zanlılar daha sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Sorgularından sonra 2 şüpheli tutuklanırken, 2'sinin de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir iş yerinde haciz işlemi sırasında icra memuru, avukat ve bir vatandaşın silahla yaralanmasına ilişkin soruşturmada 2 şüpheli tutuklandı. Olayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüphelinin İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından Ankara Batı Adliyesi'ne getirilen zanlılar, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlikteki sorgularının ardından şüphelilerden A.H. ve H.E.T. tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

öte yandan yaşanan olay sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan avukatın yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği öğrenildi. Sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER