Olay dün akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. İddialara göre alkol aldığı iddia edilen bir şahsın kendini polis olarak tanıtarak saldırgan tavırlar sergilediği ileri sürüldü.
Olaya ilişkin konuşan mağdurlardan biri, iki gün önce de benzer durumu kendisinin yaşadığını ifade etti. Polis şikâyet edilen şahsın ekipler tarafından gözaltına alındığı belirtildi.
ALKOL ALDIĞI İDDİA EDİLDİ
Ankara’da kendisini polis olarak tanıtıp saldırgan tavırlar sergilediği ileri sürülen kişi gözaltına alındı. Şüphelinin alkol etkisinde olduğu iddia edildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Sincan’da meydana geldi. İddialara göre, alkol etkisindeki kişi, kendisini polis olarak tanıttı ve çevredeki insanlarla fiziki ve sözlü saldırıda bulundu. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine şüpheli şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
"BEN DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİM"
Olayla ilgili konuşan mağdurlardan biri, "Sarhoş biri yanımıza gelip kendisini devlet memuru olarak tanıttı. ‘Ben polisim’ diyerek orada bulunan 4 kızın üzerine yürüdü ve küfür etti. Yaşlı bir adama da saldırgan tavırlar da bulundu. İki günce önce aynı şeyleri bana da söylemişti. Ben de tepki göstermiştim. Polise haber verdik, şikayetçi oldu. Gelip aldılar" dedi.
Şahsın alkol aldığı iddia edildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan şahsın kendisini polis olarak tanıtıp saldırgan tavırlar sergilediği ifade edildi.