Ankara’nın Sincan ilçesinde şüpheli bir ölüm olayı gerçekleşti. 55 yaşındaki adam ikametinde ölü olarak bulundu. Olaya dair bazı ayrıntılar ilk inceleme ile tespit edildi.
KÖTÜ KOKUYU İHBAR ETTİ
İddialara göre hayatını kaybeden adam ile ev arkadaşı bir süre önce tartışma yaşadılar. Bunun üzerine ev arkadaşı evi terk ederek evden ayrıldı. 4 günlük aranın ardından evdeki eşyaları almak için eve gelen şahıs evden kötü kokular geldiğini fark ederek polise ihbarda bulundu.
TARTIŞMIŞLAR
Ankara’nın Sincan ilçesinde 55 yaşındaki bir şahıs evinde ölü olarak bulundu. Olay, saat 16.30 sıralarında Menderes Mahallesi, 812 Cadde, No:3/2’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, T.S. (55) isimli bir şahıs, ev arkadaşı U.S. ile tartıştı. Tartışmanın ardından U.S. evi terk etti.
ÖLÜ OLARAK BULUNDU
U.S. isimli şahıs 4 gün sonra eşyalarını almak için eve geldiğinde evden gelen kötü kokuları fark etti. Kokuyu fark eden U.S. durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri T.S.’nin öldüğünü tespit etti.
NEDEN ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLEMEDİ
Şahsın yüzünün tanınmaz halde olduğu ve salonda bulunan koltukta sırt üstü yatar halde olduğu, başucunda alkol olduğu öğrenildi. Şahsın ölüm şekli vücut bütünlüğündeki bozulmadan dolayı tespit edilemezken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı.
Olayla ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Şahsın cesedinde yapılacak olan otopsinin ardından ölüm nedeni ortaya çıkabilecek. Bu ölüm nedenine göre de soruşturma şekillenecek.