Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberine göre Ankara'da bir EGO otobüsünün kaza yaptığı ve kazada ilk belirlemelere göre de 16 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Ankara'da EGO otobüsünün devrildiği bildirilirken çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Ankara'nın Sincan ilçesi Temelli mevkiinde EGO otobüsünün devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı. Kaza yerinde can pazarı yaşanırken çok sayıda yaralı için de acil yardımın beklendiği kaydedildi.

Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

Ankara'nın Sincan ilçesi Temelli mevkiinde EGO otobüsünün devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Temelli Beyobası mevkiinde EGO otobüsü yoldan çıkarak devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonucu ilk belirlemelere 16 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var - Resim : 2

EGO OTOBÜSÜ KAZASINDA DETAYLAR BELLİ OLDU

Ankara'nın Temelli ilçesinde belediye otobüsü şarampole devrildi. Edinilen bilgiye göre, Beyobası Mahallesi yakınlarında B. A. idaresindeki "526" hat numaralı EGO otobüsü, yoldan çıkarak şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre 16 kişinin yaralandığı kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var - Resim : 3

Yaralılar, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi. Gelişmeler takip ediliyor…

Haberankara.com