TEGV Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı Ankara'daki gençleri bekliyor

Tatil döneminin gelmesi ile beraber öğrencilerin önünde uzun bir zaman dilimi oluştu. Gençlerin bu zaman süresini yeni arkadaşlıklar ve beceriler kurarak geçirmesi için çağrıda bulunan TEGV öğrencileri kurslarına davet etti.

TEGV Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı Ankara'daki gençleri bekliyor

Türkiye'nin önde gelen ve köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı güncel olarak çalışmalarına devam ediyor. Vakfın Ankara Etimesgut'ta bulunan Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı her yaz olduğu gibi bu yazda öğrencilerle dolup taşmaya hazırlanıyor.

KAYITLAR BAŞLADI

Bu kapsamda TEGV Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı tarafından yeni bir bilgi paylaşıldı. Söz konusu bilgide öğrenciler için kursların hazırlandığı ve kayıt yaptırmak isteyenlerin müracaat edebileceği bildirildi.

TEGV Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı Ankara'daki gençleri bekliyor

İlkokul öğrencilerine özel olarak hazırlanan kurslarda gençler küçük yaşlardan itibaren bilim, sanat, bilişim, spor ve müzik gibi alanlarda eğitim alma fırsatı yakalıyor. Derneğin gönüllüleri tarafından eğitim alan gençler, eğitmenleri ile abi kardeş ilişkisi içerisinde vakit geçiyor.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANIYOR

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” sloganı ile hareket eden TEGV Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı yerli ve yabancı çocukların birlikte neşe dolu aktiviteler geçirdiği bir alan olarak da biliniyor.

Bu nedenle aileler tarafından da çocuklarına gidilmesi için teşvikler yapılan alanda yaz boyu devam edecek kurslara ilginin yoğun olması beleniyor. Alanı yerinde ziyaret etmek isteyenler için Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı; Etimesgut ilçesinin merkezinde olan Hikmet Özer Caddesinde bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER