Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi

31 Mart yerel seçimleri öncesi partilerin adayları açıklandı. Saha çalışmalarına hız verilirken Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş da ilçeyi karış karış dolaşmaya devam ediyor. Daha önce Yenişehir Pazar alanının yıkılmaması için parti olarak mücadele ettiklerini belirten Demirbaş, pazar esnafı ile bir araya geldi.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi

31 Mart tarihinde sandık başın gidecek olan seçmenler adayların çalışmalarını yakından takip ediyor. Adayların açıklamaları yakından takip edilirken saha çalışmaları da seçmenin gündeminde yer alıyor. Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarının çalışmaları da kent halkının gündeminde yer alırken 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Belediye Başkan adayları çalışmalarını yoğunlaştırırken Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı T. Murat Demirbaş, sahada vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, Çankayalılarla buluşmaya devam ederken bu kez Yenişehir Pazar esnafını ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerileri dinlemeye devam eden Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, ‘’“Yenişehir Pazarımızı güzelleştirme zamanı geldi” açıklamalarına yer vererek ziyaretinde önemli bir de konudan bahsetti.

‘’YENİŞEHİR PAZARINI KURTARDIK ŞİMDİ GÜZELLEŞTİRME ZAMANI''

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, pazar esnaflarıyla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, “Bildiğiniz üzere Yenişehir Pazarı geçtiğimiz sene yıkılma tehdidi ile karşı karşıya geldi.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi

Çankaya Belediyesi ve Büyükşehir buraya yıkıp bir rant alanı oluşturmak istedi.'' ifadelerine yer verdiği açıklamasında ‘’Pazarcılarımız ekmek teknemiz ile uğraşmayın dedi ve mücadele etti.O gün onların yanında sadece Vatan Partisi olarak biz durduk.Hep beraber gövdemizi ortaya koyduk.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi - Resim : 2

Sonuç olarak kazandık ve ekmek teknesini koruduk. Şimdi ise önümüzde yeni bir görev var. Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi. Buranın eksikleri var bu eksikleri bugün özellikle not aldım.” dedi.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi - Resim : 3

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş ile sohbet eden bir vatandaş ise artık değişim istediklerini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER