Yaşamkent yangınından acı haber geldi: 1'i bebek 3 ölü, 27 yaralı

Ankara, Yaşamkent yangın haberi ile dün büyük bir acı yaşadı. katlı binada çıkan yangın nedeniyle 3 kişi hayatını kaybederken 27 kişinin ise yaralandığı belirtildi. 4. katta başlayan yangın kısa sürede bütün binayı sararken hayatını kaybedenler arasında 3,5 aylık bir bebek olduğu da ifade edildi.

Dün akşam 22:00 sularında Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı bulunan Yaşamkent Mahallesi'nde yangın paniği yaşanmıştı. 26 katlı bir binanın 4. katında başlayan ve kısa sürede tüm binayı saran yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken ne yazık ki yangından acı haber geldi.

YAŞAMKENT YANGIN SON DAKİKA: 3 ÖLÜ, 27 YARALI!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 26 katlı bir binada çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere yangın saat 22.00 sıralarında Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi'nde bulunan 26 katlı bir binada çıktı. Binanın 4'üncü katında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve UMKE ekibi sevk edildi. Binada mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. UMKE ekipleri tarafından bölgeye acil müdahale çadırı kuruldu. Yangında M.Ç. (63) H.Ç.Ş. (33) ve 3 buçuk aylık A.Ş. hayatını kaybetti.

Aralarında çıkan yangına müdahale eden 7 itfaiye erinin de dahil olduğu 27 kişi yaralanırken yaralılar gelen ambulanslarla çevre hastanedele sevk edildi. Yangının kontrol altında alınmasının ardında soğutma çalışmalarına başlanırken büyük bir acıya neden olan olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA