ANASAYFA Ankara Yeni hafta için Ankara hava durumu belli oldu!

Yeni hafta için Ankara hava durumu belli oldu!

Uzun bir tatil sürecinin ardından Ankara'ya dönen vatandaşlar tarafından hava durumu merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise gelecek hafta için hava durum raporunu yayımladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Yeni hafta için Ankara hava durumu belli oldu!

Ramazan Bayram tatili nedeni ile 9 gündür okul ve kurumların kapalı olmasının ardından pek çok Ankaralı şehir dışından memleketine döndü. Gelecek hafta itibariyle de okul ve iş yerlerinin yeniden başlamasının ardından bu hafta için Ankara'da havanın nasıl olacağı da merak konusu oldu. Durum bu şekilde olunca da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda bu hafta Ankara için havanın nasıl olacağı hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

YENİ HAFTADA ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre yeni haftada havanın nasıl olacağı hakkında şu şekilde tablo yayımlandı;

15 Nisan Pazartesi = 24 Derece, Az Bulutlu

16 Nisan Salı = 27 Derece, Puslu

17 Nisan Çarşamba = 28 Derece, Parçalı Bulutlu

18 Nisan Perşembe = 28 Derece, Parçalı Bulutlu

19 Nisan Cuma = 23 Derece,  Parçalı Bulutlu

Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre bu hafta Ankara'da sıcaklıkların yükseleceği, genel olarak parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı ifade edildi. Çarşamba ve Perşembe günlerinde haftanın en yüksek sıcaklığına ulaşacağı bilinirken, Cuma gününde sıcaklıkların düşeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB, Koru mahallesi Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi'ne devam ediyor!

ABB, Koru mahallesi Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi'ne devam ediyor!