ZİÇEV'in 41. yıl kutlaması Ankara'da yapıldı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfının 41. yılı töreni düzenlendi.

ZİÇEV'in 41. yıl kutlaması Ankara'da yapıldı!

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfının 41. yılı nedeniyle Ankara'da Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen bu programda ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç açıklamalarda bulundu.

ZİÇEV'İN 41. YILI KUTLANDI!

Özel gereksinimli çocukları ve bireyleri sosyal hayata katarak kendi kendine yetebilen bireyler olmaları için kurulan bu vakfın 41. yılı vesilesi ile Genel Başkan Karakoç tarafından şu ifadelere yer verildi;

"ZİÇEV bugüne dek on binlerce zihinsel yetersiz çocuk ve gencin özel eğitim ile buluşmasına öncülük etmiştir. 41 yıldır her koşulda eğitim vermeyi başarmış ve bu konuda en büyük örgütlü sivil toplum kuruluşudur. Zihinsel yetersiz gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal hayata katılım sağlarken savunucusu ve vazgeçilmez ilkemiz tüm bireylerimize ve ailelerine can suyu vermektir." dedi.
Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ise 41 yılın çok uzun zaman gibi gözükmese de konu özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar olduğunda yüreği ve emeğini ortaya koymak için çok uzun süre olduğuna işaret ederek, "Bu süreci başından sonuna kadar emeğini, yüreğini ve her şeyini ortaya koyan herkesi tebrik ediyorum. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yapılan bu açıklamanın ardından vakfa destek veren kişilere de plaket verildi.

SONRAKİ HABER