Ankara'da servis aracı sayısı artıyor! ABB, C Plaka ihalesi düzenleyecek Ankara'da servis aracı sayısı artıyor! ABB ihale kararı açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile C Plaka olarak anılan servis aracı için beklenen duyurusunu gerçekleştirdi. Yapılacak olan ihalede verilecek olan servis plakası sayısı arttırıldı.
Mansur Yavaş 70 bin emekliye 1.500'er TL destek ödemesi yapıldığını açıkladı Mansur Yavaş 70 bin emekliye 1.500'er TL destek ödemesi yapıldığını açıkladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir açıklama yaparak başkentte 70 bin emekliye 1.500’er TL destek ödemesi yapıldığını duyurdu. Başkan Mansur Yavaş kentin kaynaklarının kentin insanları için harcanacağını söyledi.
ASKİ'den Keçiören su kesintisi bilgilendirmesi yapıldı ASKİ'den Keçiören su kesintisi bilgilendirmesi yapıldı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından Ankara’nın Keçiören ilçesini etkileyen su kesintisi hakkında bilgilendirme yapıldı. Keçiören’de su arızası giderildi mi?
Polatlı’da dolandırıcılara geçit yok! Savcılıktan suç örgütlerine darbe Polatlı’da dolandırıcılara geçit yok! Savcılıktan suç örgütlerine darbe Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı, sahte ehliyetten yasa dışı bahis sistemlerine kadar uzanan çok sayıda dolandırıcılık dosyasını mercek altına aldı. Son bir yılda 100'ü aşkın dosya işleme konurken, organize suç örgütleri tek tek çökertildi.
Maldivler’in Ankara Büyükelçiliği açıldı: 'Kültürel köprüler inşa edeceğiz' Maldivler’in Ankara Büyükelçiliği açıldı: 'Kültürel köprüler inşa edeceğiz' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Maldivler’in Ankara Büyükelçiliği açılışında, Türkiye ve Maldivler arasında kültürel işbirliğinin daha da gelişeceğini söyledi ve önemli mesajlar verdi.
Ayaş'ta kaçak hobi bahçeleri yıkılıyor Ayaş'ta kaçak hobi bahçeleri yıkılıyor Tarım arazileri üzerine kurulan kaçak hobi bahçeleriyle ilgili yıkım ve mühürleme işlemleri Ayaş’ta hız kazandı. İlçe genelinde konuyla ilgili denetlemeler gerçekleştiriliyor.
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya vardı: Sezonun ilk seferi tamamlandı Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya vardı: Sezonun ilk seferi tamamlandı Ankara’dan yola çıkan ve Diyarbakır’a uzanan "Turistik Diyarbakır Ekspresi", eşsiz manzaralar ve kültürel duraklar eşliğinde sezonun ilk turunu başarıyla gerçekleştirdi.
ABB Mamak'ta Mavi Göl Caddesi'nin 15 gün trafiğe kapatılacağını duyurdu ABB Mamak'ta Mavi Göl Caddesi'nin 15 gün trafiğe kapatılacağını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara önemli bir duyuruda bulunularak Mamak ilçesinde Mavi Göl Caddesi’nde yağmur suyu hat imalatı yapılacağı açıklandı. Bu çalışmalardan dolayı Mavi Göl Caddesi’nin 15 gün trafiğe kapatılacağı ilan edildi.
HAK-İŞ, Altındağ Belediyesi önünde direniş çadırını yeniden kuracak HAK-İŞ, Altındağ Belediyesi önünde direniş çadırını yeniden kuracak Hizmet-İş Sendika üyeleri, Altındağ Belediyesi önünde yeniden bir araya geldi. Burada konuşan sendika üyeleri, direniş çadırlarını tekrardan kuracaklarını açıkladı.
Ankara'da trafiği artıran nedenlerden birisi bu! İnsanlar tepkili Ankara'da trafiği artıran nedenlerden birisi bu! İnsanlar tepkili Son dönemde Ankara'da trafiğin artması konusu sık sık gündemde yer alıyor. İnsanlar şehrin hızlı nüfus artışının araçla bir yerden bir yere gitmeyi çok zorlaştırdığını ifade ederken sürücülerden kaynaklı bir durumda bulunuyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: Hedefimiz büyük Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: Hedefimiz büyük Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu geçtiğimiz günlerde görevinde 1. senesini doldurdu. 4 sene daha ilçeye başkanlık edecek Çırpanoğlu gelecek seneler için 'çalışma' vurgusu yaptı.
AFAD açıkladı: Ankara'da deprem riski en düşük 3 ilçe AFAD açıkladı: Ankara'da deprem riski en düşük 3 ilçe Son zamanlarda meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ederken AFAD, 2025 Türkiye Deprem Haritasını paylaştı. Deprem haritasına göre sismik aktivitesi düşük 23 şehir netleşti. Listede başkentten 3 ilçe bulunuyor.