Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika haberine göre Ankara'da bir EGO otobüsünün kaza yaptığı ve kazada ilk belirlemelere göre de 16 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Heimlich manevrası bu kez de başkentte can kurtardı! Müşterisinin hayatını kurtardı Heimlich manevrası bu kez de başkentte can kurtardı! Müşterisinin hayatını kurtardı Başkent Ankara'da, Heimlich manevrası bir kez daha can kurtardı. Boğazına yemek kaçan müşterisini Heimlich manevrası ile kurtaran Hakan Arslan'ın o anları, restoranın güvenlik kamerasıyla anbean kaydedildi.
Kuğulu Park'ın yeni gözdesi siyah yavru kuğulara yoğun ilgi! Kuğulu Park'ın yeni gözdesi siyah yavru kuğulara yoğun ilgi! Ankara'nın gözde parklarından biri olan Kuğulu Park'ın yeni siyah yavru kuğuları, başkentliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Minik kuğuların anneleriyle vakit geçirdiği anlar ise ziyaretçilerin yüzlerini gülümsetiyor.
Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor! Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor! Bugün ilk iftarını yapacak vatandaşlar için Ankara genelinde hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye tarafından vatandaşların iftarlarını açması için çadırlar kuruluyor.
Pursaklar Belediyesi'nin tescilli markası Purbal ile yerli üretim teşvik ediliyor! Pursaklar Belediyesi'nin tescilli markası Purbal ile yerli üretim teşvik ediliyor! Ülke genelinde yerel yönetimler tarafından öz kaynaklar kullanılarak yerli ve milli üretime destek çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de Purbal markası ile bal üretimi yapıyor.
Türkiye'de yaşam süresinin en uzun olduğu 10 il belli oldu! Listede Ankara'da var Türkiye'de yaşam süresinin en uzun olduğu 10 il belli oldu! Listede Ankara'da var Şehirlerde vatandaşların ulaşabildiği imkanlar, refah seviyesi gibi seçeneklerin yaşam süresine etkisi olduğu biliniyor. Bu kapsamda vatandaşların merak ettiği bir konuda daha rapor hazırlayan TÜİK şehirlerdeki ortalama yaşam süresini paylaştı.
ABB gençler için düzenlenen global teknoloji maratonuna ev sahipliği yaptı ABB gençler için düzenlenen global teknoloji maratonuna ev sahipliği yaptı Şehir genelinde vatandaşlara sosyal ve ekonomik olarak verdiği hizmetler ile de ön plana çıkan ABB, ev sahipliği yaptığı önemli organizasyonlar ile de biliniyor. Son olarak ABB Dikmen'de "Teens In AI Ankara IWD Global Techathon" adlı organizasyona ev sahipliği yaptı.
Ankara Akyurt'ta korkutan kaza! Kontrolden çıktı, çukura yuvarlandı Ankara Akyurt'ta korkutan kaza! Kontrolden çıktı, çukura yuvarlandı Yeni haftanın ilk gününde Ankara genelinde bir kaza haberi de Akyurt ilçesinden geldi. Yürekleri ağıza getiren kazada yaralılar olduğu bildirildi.
Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı! Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı! Başkent Ankara'da itfaiyeciler, ilk sahurlarını mesaileri başında yaptı. 7 gün 24 saat başkentliler için hazırda olan itfaiyecilerin ilk sahurları görevleri başında oldu.
Ankara'da yeni haftada yağış olacak mı sorusu cevaplandı! Ankara'nın 5 günlük hava durumu belli oldu Ankara'da yeni haftada yağış olacak mı sorusu cevaplandı! Ankara'nın 5 günlük hava durumu belli oldu Geçtiğimiz hafta içinde aralıklarla yağışların yaşandığı ve yer yer kar yağışının görüldüğü Ankara'da bu hafta hava durumunun nasıl olacağı merak konusu olmuştu. Yağışların devam etmesini isteyen Başkentlileri sevindiren haber sonunda geldi.
Ankara dahil 75 ilde gerçekleşen Mercek-13 operasyonunda bin 31 şüpheli gözaltına alındı! Ankara dahil 75 ilde gerçekleşen Mercek-13 operasyonunda bin 31 şüpheli gözaltına alındı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden açıkladığı, Ankara dahil 75 ilde ruhsatsız silah taşıyanlar ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen Mercek-13 operasyonlarında, bin 31 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yozgat, Kırşehir ve Nevşehirliler ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yozgat, Kırşehir ve Nevşehirliler ile bir araya geldi Ankara'nın nüfusunun büyük bir bölümünü oluşturan çevre illerde gelen ve şehirde yaşayan vatandaşlar seçim dolayısıyla başkan adaylarını derneklerinde ağırlıyor. Yenimahalle Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Yaşar'da ilçelerinde bu kapsamda çeşitli derneklere ziyaretlerde bulundu.