ANASAYFA Ankaragücü Ali Şansalan'ın Ankaragücü karnesi! Daha önce 2 kez Ankaragücü-Galatasaray maçı yönetti

Ali Şansalan'ın Ankaragücü karnesi! Daha önce 2 kez Ankaragücü-Galatasaray maçı yönetti

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk edeceği mücadeleyi yönetecek hakem Ali Şansalan'ın, Ankaragücü karnesi ve kim olduğu oldukça merak edildi ve araştırılmaya başlandı.
Ali Şansalan'ın Ankaragücü karnesi! Daha önce 2 kez Ankaragücü-Galatasaray maçı yönetti

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Alİ Şansalan daha önce 2 kez MKE Ankaragücü-Galatasaray maçı yönetti. Bu karşılaşmalarından 1'i berabere biterken bir diğerini Galatasaray kazandı.

Futbolseverler de Hakem Ali Şansalan'ın kim olduğunu ve MKE Ankaragücü karnesini oldukça merak etti ve araştırmalar yapmaya başladı. 

ALİ ŞANSALAN KİMDİR?

Süper Lig hakemi Ali Şansalan 17 Mart 1988 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden 2010 yılında mezun olan ve hakemliğe 2009 yılında henüz üniversite öğrencisiyken Çanakkale bölge hakemi olarak başlayan Ali Şansalan  2017 yılında Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor arasında oynanan mücadelede  ilk kez bir Süper Lig maçı yönetti. Hakem Ali Şansalan 2013-15 yılları arasında 3. Lig, 2015-17 2. Lig, 2017-19 1. Lig'de görev yapmasının yanı sıra 2019 yılından beri Süper Lig'de düzenli olarak olarak maç yönetiyor.

ALİ ŞANSALAN'IN ANKARAGÜCÜ KARNESİ!

Hakem Ali Şansalan Daha önce MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'de 8, 1 ve 2. Lig'de 4'er, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere 17 maçında görev yaptı. Ankaragücü bu maçların 8'inden galibiyet, 6'sından beraberlikle ve 3'ünden mağlubiyet ile ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele düdük çalacak hakem Ali Şansalan daha önce iki kez MKE Ankaragücü - Galatasaray maçı yönetti.

Ali Şansalan 2019-20 Sezonu'nda Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'a konuk olduğu maçı yönetti ve karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi. 

Şansalan'ın yönettiği bir diğer karşılaşma ise 2020-21 sezonun 7. haftasında MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk ettiği ve 1-0 mağlup olduğu maçı yönetti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar bu soruya yanıt arıyor! Ankara'da büyükşehir belediyesini kazanacak isim için anketler bakın ne söyledi

Ankaralılar bu soruya yanıt arıyor! Ankara'da büyükşehir belediyesini kazanacak isim için anketler bakın ne söyledi