ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü 3 maçlık özel kombine paketi satışa sunduğunu açıkladı

Ankaragücü 3 maçlık özel kombine paketi satışa sunduğunu açıkladı

Ligde ve kupada sona yaklaşılırken taraftarının desteğini iyice yanında hissetmek isteyen MKE Ankaragücü evinde oynayacağı gelecek 3 maça özel bir kombine çıkardığını duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü 3 maçlık özel kombine paketi satışa sunduğunu açıkladı

Sezon içinde bazı haftalar iyi ve bazı haftalar geçiren Ankaragücü son haftalarda formsuz bir grafik çiziyor. Üst üste puan kayıpları yaşayan Başkent ekibi ligin düşme hattından uzaklaşmak için her maça final gözüyle bakıyor.

Teknik Direktörlüğünü Emre Belözoğlu'nun yaptığı Ankaragücü'nü önümüzdeki haftalarda zorlu rakipler bekliyor. Bu kapsamda taraftar desteğinin ne kadar önemli olduğunun farkında olan Ankaragücü yönetimi, takımın puan kaybı yaşamadan yoluna devam etmesi adına önemli bir karara imza attı.

3 MAÇA ÖZEL KOMBİNE

Başkent ekibinin resmi hesapları üzerinden Eryaman Stadyumunda oynanacak 3 maça özel bir kombine paketinin satışa sunulduğu bilgisi paylaşıldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada kombine paketi iç sahada oynanacak Fenerbahçe, İstanbulspor ve Rams Başakşehir maçlarını kapsayacak.

sadece 3500 adet olarak satışa sunulacak özel kombine paketini ise sadece 8. Haftadaki Mondihome Kayserispor,  10. Haftadaki Yılport Samsunspor ve 15. Haftadaki Çaykur Rizespor ile oynanan maçlardan en az birisinden bilet almış taraftarlar satın alabilecek. 24 Şubat Cumartesi günü saat 13:00'a kadar satışı devam edecek özel kombine paketinin kısa sürede taraftarların yoğun ilgisi sonucu tükenmesi bekleniyor.

SIRADAKİ RAKİP KAYSERİSPOR

Ankaragücü ligde bir sonraki maçını Mondihome Kayserispor ile oynayacak. Teknik Direktörlüğünü Burak Yılmaz'ın yaptığı ve son haftalarda iyi bir ivme yakalayan Kayserispor ile oynanacak mücadele Cumartesi günü saat 24 Şubat Cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 bekçi alımı ne zaman, başvuru tarihleri belli mi?

2024 bekçi alımı ne zaman, başvuru tarihleri belli mi?