ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü 33 yıl sonra yeniden Ziraat Türkiye Kupasında finali istiyor

Ankaragücü 33 yıl sonra yeniden Ziraat Türkiye Kupasında finali istiyor

Başkent temsilcisi ligdeki kötü günleri geride bırakmak istiyor. Kupada uzun bir zaman sonra finale yaklaşan Ankaragücü taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü 33 yıl sonra yeniden Ziraat Türkiye Kupasında finali istiyor

Emre Belözoğlu yönetiminde Trendyol Süper Lig'de inişli çıkışlı bir dönem yaşayan MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası'nda çok başarılı bir sezon yaşıyor.

YILLAR SÜREN HASRET DİNMEK ÜZERE

Kupada son 4 takım arasına kadar gelmeyi başaran MKE Ankaragücü Beşiktaş ile oynayacağı maçlardan kazanan olarak ayrılmak ve finale yükselmek istiyor. 33 yıldır süren Ziraat Türkiye Kupası finali hasretini dindirmek isteyen MKE Ankaragücü 40 yıldan fazla bir süre sonra kupayı kazanan olmak için mücadele veriyor.

Yarı final turunda karşılaşacağı Beşiktaş ile 19 Nisan Cuma günü ligde de karşılaşan MKE Ankaragücü bu maçta istediğini alamamıştı. Bu maçta 2-0 yenilen MKE Ankaragücü rakibi ile oynayacağı kupa maçında bu yenilgiden çıkardığı dersler ile sahada olacak.

BAŞKENT EKİBİ AVANTAJI İSTİYOR

Ligdeki maçta deplasmanda olan MKE Ankaragücü bu maçta ise evinde olacak. 23 Nisan Salı (yarın) Ankara Eryaman Stadyumu'nda 20:30'da oynanacak maçta avantajı eline almak isteyen Başkent ekibi maça odaklanmış durumda. 

Futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği bir diğer yarı final maçı ise Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak. Bu maçın galibi ile MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçının galibi 23 Mayıs'ta kupayı kazanan takım olmak için maç yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar şehirdeki tarihi yakından görecek! Şantiye miras gezileri başlıyor

Ankaralılar şehirdeki tarihi yakından görecek! Şantiye miras gezileri başlıyor