ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü 5 golle Ziraat Türkiye Kupası'nda turladı

Ankaragücü 5 golle Ziraat Türkiye Kupası'nda turladı

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Anagold 24Erzincanspor'u 5-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.
Ankaragücü 5 golle Ziraat Türkiye Kupası'nda turladı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda MKE Ankaragücü ile Anagold 24 Erzincanspor karşı karşıya geldi.

MKE Ankaragücü, Anagold 24Erzincanspor'u 5-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi MKE Ankaragücü 37. dakikada penaltıdan Tolga Ciğerci, 44. dakikada Pedrinho, 54. dakikada Radokovic, 68. dakikada Macheda ve 90+5. dakikada genç oyuncu Siraç kaydetti.

Mağlubiyete engel olamayan 24Erzincanspor'un tek golünü ise 58. dakikada Oğuz Han Aynaoğlu kaydetti.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

14. dakikada Ankaragücü golü buldu fakat ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Hanousek'in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Macheda topu ağlara gönderdi fakat yardımcı hakemin ofsayt bayrağı havadaydı.

36. dakikada MKE Ankaragücü penaltı kazandı. Solda topu alan Tasos, kale alanına yerden çevirdi. Topa hareketlenen Saponara savunma müdahalesi sonucunda yerde kaldı. Hakem beyaz noktaya yürüdü.

Penaltıda topun başına geçen Tolga Ciğerci, sağ ayak içi ile sağ kşe vurdu ve Ankaragücü'nü 37. dakikada 1-0 öne geçirdi.

44. dakikda MKE Ankaragücü, Pedrinho ile farkı ikiye çıkardı. Soldan gelişen atakta Tasos'un savunma arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Pedrinho sol ayak içi ile uzak köşeye vurdu ve top aülarla buluştu.

Kalan bölümde pozisyonlar olsa da gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 2-0'lık Ankaragücü üstünlüğü ile gitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan MKE Ankaragücü, Uros Radakovic ile farkı 3'e çıkardı. 54. dakikada Sağdan ceza alanın bir metre dışında son çizginin hemen yanında kulanılan serbest vuruşta Pedrinho kale alanına ortaladı. İyi yükselen Radakovic topu ağlara gönderdi.

58. dakikada Anagold 24 Erzincanspor'da Oğuzhan farkı ikiye düşüren golü kaydetti. Hasan Kaya savunma arkasına hareketlenen Oğuzhan ile oynadı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Oğuzhan topu ağlarla buluşturdu.

Erzincanspor'un gol sevinci 7 dakika sürdü. Hanousek soldan son çizgiye indi ceza alanında boş pozisyonda bulunan Macheda ile oynadı. Macheda sağ ayağı ile sağ köşeye vurdu ve 68. dakikada Ankaragücü skoru 4-1'e getirdi.

90+2. dakikada MKE Ankaragücü'nün genç oyuncusu skoru 5-1'e getiren golü kaydetti. Sağdan hızlı gelişen atakta Hayrullah ceza alanına girdi ve kale sahası önündeki Siraç'ı gördü. Siraç sağ ayak içi ile topu ağlara gönderdi.

Kalan bölümde başka gol olmadı MKE Ankaragücü maçı 5-1 kazandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Tunç'tan adliye saldırısı açıklaması! Şu anda 34 gözaltı var

Bakan Tunç'tan adliye saldırısı açıklaması! Şu anda 34 gözaltı var