ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Alanyaspor deplasmanında

Ankaragücü Alanyaspor deplasmanında

Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme maçında MKE Ankaragücü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Ankaragücü Alanyaspor deplasmanında

Trendyol Süper Lig'de heyecan 16. hafta erteleme maçları ile devam edecek. Ankara ekibi MKE Ankaragücü 16. hafta erteleme maçında deplasmanda Akdeniz ekibi Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. 

Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak mücadele 9 Ocak Salı (Bugün) saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmada hakem Direnç Tosunoğlu düdük çalacak. Tosunoğlu'nun yardımcı hakemliğini Emir Eray Eyisoy ve Hüseyin Aylak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Raşit Yorgancılar olacak.

ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan tek galibiyet dahi çıkaramayan MKE Ankaragücü bu maçlarda 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.  Ankara ekibi Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor ve Siltaş Yapı Pendikspor ile berabere kalırken son olarak evinde Trabzonspor'a mağlup oldu. MKE Ankaragücü artık beraberlik ve mağlubiyete son verip karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyor.

ANKARAGÜCÜ ALANYA KARŞISINA 4 EKSİKLE ÇIKACAK

MKE Ankaragücü, Corendon Alanyaspor karşısına yine 4 önemli eksikle çıkacak. Geçtiğimiz Trabzonspor maçında sakatlıkları nedeniyle yer alamayan Tolga Ciğerci ve Alper Uludağ ile Afrika Uluslar Kupası'na katılmak üzere milli takım kampında olan Garry Rodrigues ve Ali Sowe, Alanyaspor karşısında oynamayacak.

MORUTAN KART SINIRINDA BULUNUYOR

Corendon Alanyaspor maçı öncesinde MKE Ankaragücü'nde Rumen oyuncu Olimpiu Morutan sarı kart sınırında bulunuyor. Morutan kart görmesi halinde Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar'da haydi havuza! 7'den 70'e yüzme keyfi Pursaklar'da

Pursaklar'da haydi havuza! 7'den 70'e yüzme keyfi Pursaklar'da