ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Haber Ankara ofisini ziyaret etti

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Haber Ankara ofisini ziyaret etti

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Serhat Medya bünyesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Hüseyin Aytekin ile Haberankara.com İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman, MKE Ankaragücü'nün son dönemdeki yükselen performansını ve geleceğe dönük hedefleri ile Ankara spor medyası hakkında görüşme gerçekleştirdi.
Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Haber Ankara ofisini ziyaret etti

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tur sevincinin ardından MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin başkentte ve dünyanın birçok yerinde MKE Ankaragücü'nü yakından takip eden taraftarlar ve futbolseverlere en doğru, güncel ve nitelikli bilgileri aktaran Serhat Medya bünyesindeki Haber Ankara'nın ofisini ziyaret etti.

AYTEKİN HABERANKARA.COM İMTİYAZ SAHİBİ KARAMAN İLE GÖRÜŞTÜ

MKE Ankaragücü kulübünde Basın Sözcülüğü görevinin dışında camianın da önde gelen isimleri arasında yer alan Hüseyin Aytekin, Haberankara.com'un İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile görüştü. Görüşmede MKE Ankaragücü'nün son dönemdeki yükselen performansı ve geleceğe dönük hedefleri ile Ankara spor medyası ele alındı.

Saha çalışmaları ile Ankara kulüplerinin spor faaliyetlerini yakından takip eden ve önemli haberele imza atan Haberankara.com'u yakından takip eden Hüseyin Aytekin, muhabir ve editörlerden bilgi aldı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı!

MKE Ankaragücü Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı!