ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Başkanı Fırat transferde tarihi verdi! Kısa süre içerisinde oyuncuları kadromuza katacağız

Ankaragücü Başkanı Fırat transferde tarihi verdi! Kısa süre içerisinde oyuncuları kadromuza katacağız

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Fırat, takımın performansını değerlendirirken transferler iligli de "Doğru transfer biraz zaman alabiliyor.Kısa süre içerisinde bazı oyuncuları takımımıza katacağız" dedi.
Ankaragücü Başkanı Fırat transferde tarihi verdi! Kısa süre içerisinde oyuncuları kadromuza katacağız

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi rakibini Ali Kaan Güneren ve Macheda'nın atttığı gollerle 2-0 mağlup etti. Maçın ardından sarı - lacivertli kulübün başkanı İsmail Mert Fırat  önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Fırat, takımın performansını değerlendirirken, transfer hakkında önemli bilgiler verdi.

Sezonun zorlu geçtiğini fakat Ankaragücü'nün kolay kaybeden bir takım olmadığını ifade eden İsmail Mert Fırat, “Bu sezon birbirine denk kuvvette birçok takımın yer aldığı bir lig izliyoruz. Zaten puan tablosuna baktığımızda da bunu çok net görebiliyoruz. Her maç çok zor, her galibiyet çok önemli. Karagümrük karşılaşmasında da sahada enerjisi yüksek, mücadeleci  bir takım vardı. Takımımız sahadan net bir skorla galibiyet alarak ayrıldı. Süper Lig’de Son 13 haftanın 11’inde yenilmeyen bir Ankaragücü var. Kupada da yolumuza devam ediyoruz. Son 16 takım içerisindeyiz. Kaybetmeme serimizi daha fazla kazanarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.

“KISA SÜRE İÇERİSİNDE BAZI OYUNCULARI TAKIMIMIZA KATACAĞIZ”

Kısa süre içerisinde birkaç transferin açıklanacağı bilgisini veren Fırat, “Teknik ekibimizin belirlediği oyuncular var. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Burada takımın enerjisini ve yakaladığımız ivmeyi daha da yukarı çekecek oyuncuları kulübümüze katmak çok önemli. O nedenle doğru transfer biraz zaman alabiliyor. Kısa süre içerisinde bazı oyuncuları takımımıza katacağız" diye konuştu.

"İSTANBULDAN İYİ BİR SONUÇLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Fenerbahçe maçı ile ilgili de kısa bir değerlendirmede bulunan MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, “Hafta sonu Ligin en iyi kadrolarından birine sahip, aynı zamanda da Süper Lig’in lideri olan Fenerbahçe ile karşılaşacağız. MKE Ankaragücü olarak İstanbul’dan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin elektrikli araçlara ilgisi artmaya devam ediyor

Türkiye'nin elektrikli araçlara ilgisi artmaya devam ediyor