Ankaragücü Başkanı Tekin'den Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a ziyaret

MKE Ankaragücü Başkanı Gazi Ercüment Tekin, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı ziyaret etti. Ziyarette Gazi Ercüment Tekin destekleri için Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti.

Ankaragücü Başkanı Tekin'den Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a ziyaret

MKE Ankaragücü’nde Başkan Gazi Ercüment Tekin tarafından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretin ana konusu MKE Ankaragücü olurken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a Ankaragücü’ne vermiş olduğu destek için teşekkür edildi.

NEZAKET ZİYARETİ

Nezaket içerisinde gerçekleşen ziyarette Ankaragücü’nün geleceği konusunda yapılan çalışmalar üzerinde görüşme de yapıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sarı lacivertli kulübe destek olmayı sürdüreceğini belirtti. Ankaragücü Başkanı Gazi Ercüment Tekin de Başkan Murat Ercan’a Ankaragücü forması hediye etti.

ANKARAGÜCÜ’NDEN AÇIKLAMA

MKE Ankaragücü yapılan bu ziyareti şu açıklama ile duyurdu:

“Başkanımızdan Sincan Belediye Başkanı Sayın Murat Ercan’a Ziyaret. Ziyaretin anısına, Başkanımız Sayın Gazi Ercüment Tekin, Sayın Murat Ercan’a isminin yazılı olduğu Ankaragücü forması hediye etti. Sayın Murat Ercan’a, kulübümüze verdiği kıymetli destekler, nazik ev sahipliği ve Ankaragücü camiasına gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ederiz.”

Ankaragücü Başkanı Tekin'den Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a ziyaret

MKE Ankaragücü Başkanı Gazi Ercüment Tekin’in bu tür ziyaretleri sürdürmesi bekleniyor. Sarı lacivertli kulüp için çeşitli temaslar kuran Gazi Ercüment Tekin kulübü bu zorlu süreçten bütünleşmiş bir camia ile çıkarmayı hedeflediği belirtiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER