ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Basketbol Takımı lider Yalovaspor'u geçerek play-off'a göz kırptı

Ankaragücü Basketbol Takımı lider Yalovaspor'u geçerek play-off'a göz kırptı

Türkiye Basketbol Ligi'nin 28. haftasında MKE Ankaragücü İkon Menkul, konuk ettiği Semt77 Yalovaspor'u78-74 mağlup etti.
Ankaragücü Basketbol Takımı lider Yalovaspor'u geçerek play-off'a göz kırptı

Türkiye Basketbol Ligi'nin (TBL) 28. haftasında Ankaragücü İkon Menkul, lider Semt77 Yalovaspor’u konuk etti. Başkent ekibi zorlu rakibini çekişmeli geçen mücadelede rakibini 78-74 mağlup ederek play-off açısından önemli bir galibiyete imza attı. 

ANKARAGÜCÜ OLAĞANÜSTÜ İKİNCİ PERİYOD PERFORMANSI İLE KAZANDI

TOBB ETÜ Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye konuk ekip Semt 1977 Yalovaspor iyi başladı. Marmara ekibi 9 sayı üstünlük ile ilk periyodu 18-9 önde tamamladı. İkinci yarıya daha etkili başlayan MKE Ankaragücü İkon Menkul üst üste sayılarla farkı eritti ve olağanüstü hücum ve savunma performansı ortaya koydu. Başkent ekibi 9 sayı geride başladığı periyodu 22-4 ilk yarıyı da 37-27 önde tamamlamayı bildi.

Üçüncü periyoda ise iyi başlayan taraf Semt77 Yalovaspor oldu. Periyodun 3'üncü dakikası geride kalırken 8-2 üstünlük kurdu. Ankaragücü, Yalovaspor'a art arda üçlükler ile karşılık verdi. Farkı arttıran sarı-lacivertliler final periyoduna 57-47 önde girdi.

Dördüncü periyotta Yalovaspor, Ankaragücü karşısında farkı eritse de yetmedi. Başkent ekibi mücadeleyi 78-74 kazandı ve 12'inci galibiyetini aldı.

Haftaya düşme potası ve play-off potasına 1 galibiyet uzaklıkta giren MKE Ankaragücü İkon Menkul, Semt77 Yalovaspor galibiyeti ile düşme potasından uzaklaşarak play-off hattına yaklaştı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK uzmanı kuruş kuruş açıkladı! Milyonlarca emekli için kötü haber maaş zammında senaryo değişti

SGK uzmanı kuruş kuruş açıkladı! Milyonlarca emekli için kötü haber maaş zammında senaryo değişti