ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü bir futbolcusu ile daha yollarını ayırdığını açıkladı

Ankaragücü bir futbolcusu ile daha yollarını ayırdığını açıkladı

MKE Ankaragücü ara transfer döneminde kadrosu ile ilgili kararlar almaya devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü bir futbolcusu ile daha yollarını ayırdığını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilan edilen ara transfer dönemi 11 Ocak tarihinde başlamış, profesyoneller ligdeki takımlar bu tarihten itibaren takımlarını güçlendirmek için yeni oyuncular transfer etmeye başlamıştı. Takımlar renklerine bağladığı futbolculara ek olarak kadrosunda düşünmediği futbolcularla tamamen yollarını ayırarak ya da kiralık göndererek yeni gelecek oyuncular için yer açmaya devam ediyor. 

BOSNALI FUTBOLCU SEZON SONUNA KADAR MANİSA FK'YA KİRALANDI

 Bu bağlamda Trendyol Süper Lig'in adından söz ettiren takımlarından MKE Ankaragücü bir futbolcusunu daha takımından kiralık olarak gönderdi. Edinilen bilgiye göre Andrej Djokanovic'in sezon sonuna kadar Manisa FK kulübüne kiralandığını açıkladı. 

Kulüpten yapılan açıklamada “Profesyonel Futbol A Takım Futbolcumuz Andrej Djokanovic'in, sezon sonuna kadar geçici transferi için Manisa Futbol Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır” denildi.

 BU SEZON 14 MAÇTA FORMA GİYDİ 

Başkent ekibinin geçtiğimiz yıl FK Sarajevo takımından transfer ettiği ve 2027 yılına kadar sözleşmesi devam eden 22 yaşındaki Bosna Hersek'li futbolcu Djokanovic ülkesinin milli takımı ile 2 maça çıktı. 

Futbolcuyu MKE Ankaragücü'nden kiralayan Manisa FK Trendyol 1. Lig'inde yer alıyor. Manisa FK 19. hafta maçlarının oynanmaya başladığı ligde şu ana kadar toplamış olduğu 22 puanla 11. sırada yer alıyor. Ege temsilcisinin öncelikli hedefi ise ilk olarak ligi Play-Off takımları arasında bitirmek ve üst lige çıkma umutlarını devam ettirmek olarak görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı!