ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Enock Kwateng ile yollarını ayırdı

Ankaragücü Enock Kwateng ile yollarını ayırdı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, ara transfer dönemi çalışmaları kapsamında Fransız oyuncu Enock Kwateng ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
Ankaragücü Enock Kwateng ile yollarını ayırdı

MKE Ankaragücü'nde hareketli saatler yaşanıyor. FIFA'daki Mustafa Amini dosyasını 830 bin euro ödeyerek kapatan MKE Ankaragücü, transfer tahtasının açılması ile gelenler ve gidenler konusunda yoğun mesai harcıyor. 

İtalya Serie A takımlarından Verona forması giyen Riccardo Saponara ile anlaşma sağlayan ve sağlık kontrolü arından resmi sözlşeme imzalamak için hazırlanan MKE Ankaragücü, yabancı sayısının 14 olması nedeniyle 1 oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyordu.  İsmi geçen oyuncular arasında Enock Kwateng ayrılığa en yakın isimdi. TFF'ye yapılan bildirim ile Enock Kwateng ile resmen yollar ayrıldı.

KWATENG, ANKARAGÜCÜ KARİYERİNDE 1 DAKİKA BİLE SÜRE ALMADI

MKE Ankaragücü'ne bonservisi elindeyken 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde transfer olan Enock Kwateng, sarı - lacivertli formayı resmi maçlarda 1 dakika dahi terletemedi.

SAPONARA ve ERTAÇ İÇİN GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Enock Kwateng ile karşılıklı anlaşılarak yapılan sözleşme feshi ile MKE Ankaragücü'nün Saponara'yı resmen kadrouna kattığı açıklması bekleniyor. 32 yaşındaki Saponara, 10 numara ile sağ ve sol kanatta forma giyebiliyor. MKE Ankaragücü'nün hücumda elini rahatlatacak Saponara transferinin ardından Süper Lig'in deneyimli kalecisi Ertaç Özbir ile de sözleşme imzalanması ve sarı - lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay kimdir?

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay kimdir?