ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Ertaç Özbir transferini bitirmek üzere!

Ankaragücü Ertaç Özbir transferini bitirmek üzere!

Milli kaleci Ertaç Özbir konusunda bir süredir görüşmelerini sürdüren MKE Ankaragücü, oyuncu ve kulübü Adana Demirspor ile anlaşma sağlamaya yaklaştı.
Ankaragücü Ertaç Özbir transferini bitirmek üzere!

Türkiye'de ara transfer dönemi devam edererken Trendyol Süper Lig ekipleri de hız kesmeden transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer yasağının kaldırılması ile çalışmalarına hız veren MKE Ankaragücü, Riccardo Saponara'nın ardından bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Başkent ekibi Adana Demirspor'un deneyimli milli kalecisi Ertaç Özbir'in transferi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

ERTAÇ'IN BUGÜN İMZA ATMASI BEKLENİYOR

Başkent ekibi başarılı performans sergileyen Bahadır Gündördü'nün yanına milli kaleci Ertaç Özbir'i de kadrosuna katmayı hedefliyor. Bir süredir Adana Demirspor ile görüşmelerini sürdüren MKE Ankaragücü transferde epey mesafe kat etti. Başkent ekibi kaleci Ertaç ile anlaşma sağlarken Adana Demirspor ile son görüşmeleri yapıyor. 

Sarı - lacivertliler, Ertaç konusunda kulübü Adana Demirspor ile bugün anlaşmaya varmayı ve oyuncuyu Ankara'ya getirip önce sağlık kontrolü ardından da resmi sözleşmeyi imzalamasını bekliyor.

ERTAÇ ÖZBİR, 2019-20 SEZONUNDA GENÇLERBİRLİĞİ FORMASI GİYDİ

Sezonun ikinci yarısında MKE Ankaragücü forması giymesi beklenen Ertaç Özbir daha önce Ankara'nın kırmızı - beyazlı kulübü Gençlerbirliği'nde forma giydi.

Gençlerbirliği forması ile Süper Lig'de 16 maçta forma giyen 31 kez kez kalesinde gol görürken 2 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesinden heyelan riskini azaltmak için duvar önlemi

Pursaklar Belediyesinden heyelan riskini azaltmak için duvar önlemi