ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü evinde Karagümrük karşılaşacak

Ankaragücü evinde Karagümrük karşılaşacak

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında MKE Ankaragücü evinde İstanbul ekibi Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek
Ankaragücü evinde Karagümrük karşılaşacak

Trendyol Süper Lig'de 22. hafta heyecanı tam gaz devam ediyor. 24 Ocak Çarşamba (Bugün) 4 maç oynanacak. 17.00 seansında ve 20.00 seansında 2 maç olmak üzere karşılaşmalar oynanacak ve gün tamamlanacak. 

Ankara ekibi MKE Ankaragücü saat 17.00'de Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Meteoğlu'nun yardımcı hakemliğini Mehmet Kısal ve Murat Şener yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Furkan Aksuoğlu olacak.

KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Ziraat Türkiye Kupası ile MKE Ankaragücü'nün sarı - lacivertli taraftarları tribünlere döndü. Fakat başkent ekibinin 5 maçlık seyircisiz oynama cezası ligde geçerli olduğu için Vavacars Fatih Karagümrük maçında ev sahibi tribünlerde Ankaragücü taraftarı olmazken misafir tribününde İstanbul ekibinin taraftarı olabilecek. MKE Ankaragücü 24. haftada Sivasspor'u konuk ettiği karşılaşmada 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamlayacak ve bir sonraki ev sahibi olduğu lig maçında taraftarı ile buluşacak.

MKE ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF MUTLAK GALİBİYET

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmadan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ayrıldı. Ankara ekibi bu hafta kazanarak yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara merkezli 20 ilde Sibergöz-16 Operasyonu! 35 gözaltı

Ankara merkezli 20 ilde Sibergöz-16 Operasyonu! 35 gözaltı