ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Ankaragücü Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nün deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçı hakem Cihan Aydın yönetecek.
Ankaragücü Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında maçlarda düdük çalmak üzere Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yapmış olduğu hakem atamalarını açıkladı. 

Ankara ekibi MKE Ankaragücü Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcı hakemliklerini Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Emre Kargın olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ PUAN İÇİN İSTANBUL' A GİDECEK

Emre Belözoğlu yönetimindeki MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta yalnızca 1 mağlubiyet aldı. Ankara ekibi zorlu Kadıköy deplasmanından puan ve puanlar dönmek 4 maçlık yenilmemezlik serisini de 5 maça çıkarmak istiyor.

ALİ SOWE FENERBAHÇE MAÇI İLE DÖNÜYOR

MKE Ankaragücü'nün sevindiren haber Gambiyalı golcü oyuncu Ali Sowe'den geldi.Afrika Uluslar Kupası'nda Gambiya Milli Takımı ile mücadele eden Ali Sowe, C Grubu'nda oynadıkları Kamerun, Gine ve Senegal maçlarından aldıkları 3 mağlubiyet ile kupaya veda etti. Sowe, Emre Belözoğlu'nun şans vermesi durumunda Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye karşı forma giyecek ve MKE Ankaragücü'nün gol umudu olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek!

Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek!