ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü forması giyen Garry Rodrigues Gana'yı son dakika üzdü

Ankaragücü forması giyen Garry Rodrigues Gana'yı son dakika üzdü

Afrika Uluslar Kupası B Grubu ilk maçında Yeşil Burun Adaları, Gana'yı MKE Ankaragücü forması giyen Garry Rodrigues'in golü mağlup etti.
Ankaragücü forması giyen Garry Rodrigues Gana'yı son dakika üzdü

Afrika Uluslar Kupası heyecanı Fildişi Sahilleri'nde başladı. B Grubu ilk maçında Yeşil Burun Adalı ile Gana karşı karşıya geldi.  Fildişi Sahilleri'nde bulunan Stade Félix-Houphouët-Boigny Stadyumu'nda oynanan mücadele hakem J. Ndala düdük çaldı. Ndala'nın yardımcı hakemliğini Nguegoue ve Montenegro yaptı. 

FENERBAHÇELİ DJİKU DENGE GETİRDİ ANKARAGÜÇLÜ RODRİGUES NOKTA KOYDU

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Yeşil Burun Adaları oldu ve 17. dakikada Jamiro Monteiro'nun attığı golle 1-0 öne geçtiler. İlk yarıda her iki takımın gol girişimleri olsa da gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 1-0'lık Yeşil Burun Adaları üstünlüğü ile gitti. İkinci yarıda gol arayan Gana'nın golü 56. dakikada Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku'nun kafasından geldi.  Sağ kanattan Jordan Ayew'in yaptığı ortada kale önünde topa iyi yükselen Djiku topu ağlarla buluşturdu ve skora denge getirdi.

Karşılaşmanın 1-1'lik eşitlikle biteceği düşünülürken Yeşil Burun Adaları'nda Tavares 90+2. dakikadada soldan ceza sahası içerisine girdi. İlk rakibinden topu kurtaran Rodrigues ceza sahası içerisinde kale önünün sağ çaprazında bulunan Garry Rodrigues ile oynadı. Garry'de topu boş filelere gönderdi ve son dakikada takımına 3 puanı getirdi.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Öztürk Yılın Kareleri'ni oyladı

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Öztürk Yılın Kareleri'ni oyladı