ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü forması ile 100. maçına çıkan Kitsiou'ya pasta kesildi

Ankaragücü forması ile 100. maçına çıkan Kitsiou'ya pasta kesildi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü forması giyen Kitsiou'ya 100. maçına çıktığı gerekçesi ile antrenman öncesi pasta kesildi.
Ankaragücü forması ile 100. maçına çıkan Kitsiou'ya pasta kesildi

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında MKE Ankaragücü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaştı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ankara ekibinde maça 11'de Stelios Kitsiou sarı - lacivertli forma ile 100. maçına çıktı. Başkent ekibi bugün Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladığı antrenman öncesi Kitsiou'ya 100. maçına çıktığı dolayısıyla pasta kesildi. 

Ankara ekibinin resmi sosyal medya hesabından duyurulan paylaşımda Kitsio'nun 100. maçına çıktığı için antrenman öncesi kendisine pasta kesildiği ifade edildi.

Sarı - lacivertli kulübün paylaşımında, Corendon Alanyaspor karşılaşmasında MKE Ankaragücü forması ile 100. maçına çıkan Stelios Kitsiou için bugün gerçekleştirrilen antrenmanın öncesinde pasta kesildiği ifade edildi. MKE Ankaragücü 100. maçına çıkan Stelios Kitsiou'yu tebrik ettiğini belirtti.

KİTSOU'YA 100 NUMARALI  FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ayrıca 30 yaşındaki Yunan oyuncuya arkasında 100 numara ve Kitsiou yazılı forma hediye edildi.

ANKARAGÜCÜ KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.  Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 13 Ocak Cumartesi saat 13.30'da başlayacak. Ankara ekibi karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde yaptığı antrenman ile başladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Etimesgut ve Sincan ilçelerinde tarihi eser niteliğinde obje ve sikke ele geçirildi!

Ankara'nın Etimesgut ve Sincan ilçelerinde tarihi eser niteliğinde obje ve sikke ele geçirildi!