ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Tanık transferi değerlendirdi! Alioski'nin son durumu, Flips transferi...

Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Tanık transferi değerlendirdi! Alioski'nin son durumu, Flips transferi...

Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık, transferdeki son gelişmeler ile ilgili Haber Ankara'ya açıklamalarda bulundu. Tanık, Alexis Flips transferindeki son durum ile sol bekteki bir numaralı aday Alisoki ve alternatiflerini ile ilgili önemli bilgiler verdi.
Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Tanık transferi değerlendirdi! Alioski'nin son durumu, Flips transferi...

MKE Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık, ara transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala sarı-lacivertlilerin transfer gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkent ekibinin Anagold 24Erzincanspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçının öncesinde Haber Ankara'ya özel açıklamalarda bulunan Tanık, gündemlerinde olan Alisoki'nin son durumu ve diğer sol bek alternatifleri ile sarı - lacivertlilerin kiralık olarak kadrosuna kattığı Alexis Flips transferi ile ilgili önemli bilgiler verdi.

ANKARAGÜCÜ, ALEXİS FLİPS TRANSFERİNİ AÇIKLAMAK İÇİN EVRAK BEKLİYOR

Bir süredir sol kanat oyuncusu arayışını sürdüren MKE Ankaragücü, Belçika takımlarından RSC Anderlecht forması giyen Alexis Flips'in kiralık transferi konusunda anlaşma sağladı. Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık, sarı - lacivertli kulübün 23 yaşındaki Fransız oyuncu ile anlaştığını sözleşme imzalamak için Belçika kulübünden evrak beklediklerini açıkladı. Beklenen evrak geldikten sonra MKE Ankaragücü, Alexis Flips transferini resmen açıklayacak.

ANKARAGÜCÜ, ALİOSKİ'DE ÖNEMLİ MESAFE KAT ETSE DE TRANSFER DURMA NOKTASINA GELDİ

Yusuf Buğra Tanık, Ezgjan Alioski transferi konusunda önemli mesafe kat ettiklerini söyledi. Fakat Türkiye'den Trabzonspor ve yurt dışından başka taliplerinin de olduğunu söyleyen Tanık, transferin henüz sonuçlanmadığını belirtti. 

MKE Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu, Emre Belözoğlu'nun da Alioski ile telefonla görüştüğünü ifade etti.

ALİOSKİ'NİN 2 ALTERNATİFİ VAR

Yusuf Buğra Tanık, transfer için kısa süre kalsa da sol bek için çalışmaların devam ettiğini ve 2 alternatif oyuncunun olduğunu söyledi.

BELÖZOĞLU, FLİPS DIŞINDA SOL BEK VE SAĞ KANAT İSTİYOR

Anagold 24Erzincanspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Haber Ankara Muhabiri'nin transfer edilmesi gündem de olan futbolcular dışında hangi bölgelere transfer yapılacağının sorması üzerine teknik direktör Emre Belözoğlu, Flips transferi dışında sol bek ve sağ kanat bölgesi olmak üzere iki transfer daha yapmak istediklerini ifade etti.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Yerlikaya Kafes-37 operasyonları kapsamında 2 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Yerlikaya Kafes-37 operasyonları kapsamında 2 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu