ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Galatasaray karşısında 3 puan için sahaya çıkıyor

Ankaragücü Galatasaray karşısında 3 puan için sahaya çıkıyor

Trendyol Süper Lig'de haftanın sonucu en çok merakla beklenen mücadelelerinden olan MKE Ankaragücü - Galatasaray bugün saat 19:00'da oynanacak. Mücadelenin hakemi ise Ali Şansalan olarak belirlendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü Galatasaray karşısında 3 puan için sahaya çıkıyor

Hafta boyunca Trendyol Süper Lig ile ilgili en çok konuşulan konuların başında saha zeminleri gelmiş, özellikle tartışmaların odak noktası Ankaragücü'nün de maçlarını oynadığı Eryaman Stadyumu olmuştu.

MAÇ ERYAMAN STADYUMUNDA OYNANACAK

Ligde lider konumda bulunan ve en ufak bir puan kaybı yaşamak istemeyen Galatasaray ise sahanın zemininin elverişli olmadığını ifade ederek mücadelenin başka yerde oynanmasına dair açıklamalar gelmişti. Ankaragücü cephesi ise sahadan güncel olarak görüntüler servis edilmesini sağlayarak mücadelenin oynanması için bir problem olmadığını belirtmişti.

Karşılıklı yapılan açıklamaların ardından gözler maç öncesi TFF'ye saha ile ilgili yetkililerin sunacağı rapora çevrilmişti. Beklenen haber geçtiğimiz günlerde geldi ve mücadelenin Eryaman Stadyumu'nda oynanması önünde bir engel olmadığı açıklandı. Mücadelenin Eryaman Stadyumu'nda oynanmasını isteyen Ankaragücü yönetimi ve taraftarları ise yaşanan gelişmeyi memnuniyet ile karşıladı.

HEDEF 3 PUAN

Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile iyi bir hava yakalayan ve Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Ankara ekibi ligde puan kaybı yaşamadan sezonu en üst sıralarda tamamlamayı hedefliyor. 

Ankaragücü şu anda 29 puanla 11. sırada yer alıyor. Rakibi Galatasaray ise 1 maç eksik olarak 66 puanla 2. sırada yer alıyor. Şampiyonluğun 2 adayından birisi olan ve hafta içinde UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Sparta Prag'ı evinde 3-2 mağlup eden Galatasaray ise mücadeleden galip gelen taraf olarak evine dönmek istiyor.

Merakla beklenen mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni Ankara 19 Mayıs Stadyumu inşaatı havadan görüntülendi

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadyumu inşaatı havadan görüntülendi