ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü-Galatasaray maçı Eryaman Stadyumu'nda oynanacak

Ankaragücü-Galatasaray maçı Eryaman Stadyumu'nda oynanacak

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk edeceği mücadale öncesi maçın Eryaman Stadyumu'nda oynananıp oynanmayacağı tartışmaları bir süredir devam ediyordu. TFF, maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanacağı konusunda nihai kararını verdi.
Ankaragücü-Galatasaray maçı Eryaman Stadyumu'nda oynanacak

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk edeceği mücadele öncesi, Eryaman Stadyumu saha zemini ile ilgili tartışmalar devam ediyordu. 12 Şubat Pazartesi günü TFF Yetkilileri tarafından yapılan incelemelerin ardından hazırlanan raporda maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının Eryaman Stadyumu'nda oynanmasına karar verdiği açıkladı. Ayrıca TFF, Gençlerbirliği'nin 19 Şubat Pazartesi günü oynayacağı Bandırmaspor maçı için başka bir stadyum bulması gerektiği duyurdu.

Açıklamada, “Ankaragücü ve Gençlerbirliği birlikte kullandığı için yoğun maç trafiğinden zeminin etkinlenmemesi ve bakımının sağlıklı yapılması için Gençlerbirliği’nin başka bir statta maçlarını oynaması TFF tarafından kulübe bildirildi. Süper Lig’de yer aldığı için Ankaragücü maçlarını zemin bakımından sorumlu kulüp olarak Eryaman Stadyumunda oynamaya devam edecek. TFF denetimleri ve yaptırımları artarak devam edecek.” ifadelerine yer verildi.

TFF DENETİMLERİNE DEVAM EDECEK

Öte yandan TFF tarafından Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor ‘a stadyum zeminlerinin bakımlarının hızlandırılması gerektiğini aksi halde stadyumların karşılaşma oynanmasına kapatılacağı aktarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ev sahibi rakımların sorumluluğunda olan stadyum zeminleriyle ilgili TFF denetim ve yaptırımlarını artırarak devam edeceği vurgulandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı başvuru şartları nedir, kura çekimi ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı başvuru şartları nedir, kura çekimi ne zaman?