ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü galibiyeti unuttu! Hasret 4 maça yükseldi

Ankaragücü galibiyeti unuttu! Hasret 4 maça yükseldi

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü konuk ettiği Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu ve sarı-lacivertlilerin galibiyetin özlemi 4 maça yükseldi.
Ankaragücü galibiyeti unuttu! Hasret 4 maça yükseldi

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında başkentin sarı - lacivertli temsilcisi MKE Ankaragücü evinde Galatasaray'ı konuk etti. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçı şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray 13. dakikada Kerem Demirbay, 14. dakikada Davinson Sanchez ve 39. dakikada penaltıdan Mauro İcardi kaydetti.

ANKARAGÜCÜ'NÜN GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI

Ankara ekibi Süper Lig'de 5 maçın ardından evinde seyircisi ile buluştuğu maçta sarı - kırmızılı rakibin mağlup etmek ve hanesine 3 puanı yazdırmak istiyordu. Fakat alınan farklı mağlubiyet ile MKE Ankaragücü'nün ligde galibiyet özelmi 4 maça yükseldi.

ANKARAGÜCÜ SON OLARAK KARAGÜMRÜK KARŞISINDA GÜLDÜ

Trendyol Süper Lig'de son olarak 22. haftada konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü Ali Kaan Güneren ve Macheda'nın golü ile 2-0 mağlup eden MKE Ankaragücü bu maçın ardından oynadığı 4 maçta sahdan galibiyet sevinci ile ayrılmadı.

Ankara ekibi Fatih Karagümrük maçının ardından Fenerbahçe'ye konuk oldu ve 1-0 öne geçsede sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Takip eden haftada evinde Sivasspor ile 0-0 berabere kalan MKE Ankaragücü ardından deplasmanda Tümosan Konyaspor tek golle kaybetti. Galatasaray maçı ile Ankaragücü'nün galibiyet özlemi 5 maça yükseldi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KPSS 2024/4 Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? KPSS sonuç sorgulama ekranı

KPSS 2024/4 Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? KPSS sonuç sorgulama ekranı