ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü ilk transferini yaptı! Riccardo Saponara imza için geliyor

Ankaragücü ilk transferini yaptı! Riccardo Saponara imza için geliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, ara transfer dönemindeki ilk transferini İtalya'nın Verona takımından Riccardo Saponara ile gerçekleştiriyor.
Ankaragücü ilk transferini yaptı! Riccardo Saponara imza için geliyor

Türkiye'de ara transfer dönemi 11 Ocak itibari ile başlamış ve takımlar kadrolarını güçlendirmek için kollarını sıvamıştı. Transfer çalışmalarını uzun zamandır sürdüren ve transfer yasağı engelini ortadan kaldıran MKE Ankaragücü, ilk transferine imza attırmaya hazırlanıyor.

RİCCARDO SAPONARA, MKE ANKARAGÜCÜ'NDE 

Teknik direktör Emre Belözoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık ve Sportif Direktör Yılmaz Bal önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren başkentin sarı - lacivertli takımı belirlenen oyuncuların kadroya katılması için çalışmalar son hız devam ediyor. Görüşmeler sonucundan MKE Ankaragücü'nü kulübünü ve taraftarının yüzünü güldürecek ilk haber İtalya'dan geldi.MKE Ankaragücü bir süredir transfer görüşmeleri yaptığı 32 yaşındaki İtalyan oyuncu Riccardo Saponara anlaşma sağladı. 

SAPONARA UÇAK PAYLAŞIMI

Tecrübeli oyuncu sağlık kontolünden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İtalya'da kendisini bekleyen uçağa bindi. Saponara, bugün akşam saatlerinde Ankara'da olacak. Ayrıca İtalyan oyuncu resmi Instagram hesbaından yaptığı paylaşım ile Ankara'ya geldiğinin sinyalini verdi. Saponara, paylaşımda kendisini bekleyen Türk Hava Yolları'nın uçağının görseline yer verdi.

Yarın yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşme imzalanması beklenen İtalyan oyunucun bir an önce takıma katılması ve Sivasspor maçında kadro olması bekleniyor.

SAPONARA, BELÖZOĞLU'NUN ÖZEL İSTEĞİ İLE ALINDI

İtalya Serie A'nın köklü takımlarından Verona'nın formasını giyen Riccardo Saponara, sağ ve sol kanat ile 10 numara numara mevkilerinde forma giyebiliyor. Saponara, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun birçok kez altını çizdiği özellikle sol kenarda ve hücumun birden çok yerinde oynayabilen hücum oyuncusu özelliklerini taşıyor.

Haberankara.com - Tahsin KEMER

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Piyasa kahinleri düğümü çözdü! Kimse aldırış etmeden hücum edecek yatırımın adı değişecek

Piyasa kahinleri düğümü çözdü! Kimse aldırış etmeden hücum edecek yatırımın adı değişecek