ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Kadın Voleybol takımı 1. Lige yükseldi

Ankaragücü Kadın Voleybol takımı 1. Lige yükseldi

Ankara sporu için bugün sevindirici bir gelişme yaşandı. Şehrin köklü kulübü Ankaragücü'nün kadın voleybol takımı Ankaragücü Astor Şarj, kadınlar voleybol 1. ligine yükseldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü Kadın Voleybol takımı 1. Lige yükseldi

MKE Ankaragücü sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Başkent ekibinin kadın voleybolundaki temsilcisi Ankaragücü Astor Şarj Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde yer aldığı Play-Off mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Başkent temsilcisi Çiftlikköy Belediyesi'ni 3-1 yendi ve en üst ligi olan KFC Kadın Voleybol 1. Ligi'nde yer almaya hak kazandı. Mücadelenin ardından büyük bir sevinç yaşayan voleybol takımının oyuncuları bir üst lige yükselmenin sevincini doyasıya yaşadı.

Eskişehir Şehit Anıl Gür Spor Salonu'nda oynanan mücadele sonrası voleybol takımının oyuncuları büyük bir sevinçle bir araya gelip şampiyonluk pozu verdi. Ankara'yı sportif anlamda büyük bir başarı ile mutlu eden takıma bir tebrikte Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat'tan geldi.

“ARTIK HEDEF SULTANLAR LİGİDİR”

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat kulübün sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesajında voleybolcuları tebrik etti. Başkan Fırat “Sezon boyunca belirlenen hedeften hiç kopmadan İmalat-ı Harbiye'yi şampiyon yaparak bir üst lige taşıdılar. Kadın voleybol takımımız için artık hedef Sultanlar Ligi'dir” ifadelerini kullandı.

Türk voleybolunun en üst ligi kadınlarda Sultanlar Ligi, Erkeklerde ise Efeler Ligi olarak adlandırılıyor. 1.Lige yükselen MKE Ankaragücü Astor Şarj yer alacağı ligde en üst seviye olan Sultanlar Ligi'ne yükselmek için mücadele edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı emekliler hazır olun! Emekli maaşlarına bir güncelleme daha!

Ankaralı emekliler hazır olun! Emekli maaşlarına bir güncelleme daha!