ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Kadın Voleybol Yarı Final için Eskişehir'e gidiyor

Ankaragücü Kadın Voleybol Yarı Final için Eskişehir'e gidiyor

TVF Kadınlar 2. Lig'inde 11. Grup'u lider tamamlayan MKE Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı, Kütahya'da oynanan çeyrek final grup maçlarında 3'te 3 yaparak Eskişehir'e gidiyor.
Ankaragücü Kadın Voleybol Yarı Final için Eskişehir'e gidiyor

MKE Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı tarih yazmaya devam ediyor. Ankara ekibi TVF Kadınlar 2. Lig'inde mücadele ettiği 11. Grubu yalnızca 1 maç kaybederek ve kalan tüm maçları kazanarak lider tamamlayarak çeyrek final grup maçları için Kütahya'ya gelmişti. Sarı melekler Kütahya'da oynadığı çeyrek final grubunda 3'te 3 yaparak yönünü yarı finallere çevirdi ve Eskişehir'in yolunu tuttu.

MKE ANKARAGÜCÜ VOLEYBOL TAKIMI NET SKORLARLA HEDEFİNE YÜRÜDÜ

MKE Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı çeyrek finallerde Kütahya'da mücadele etti. Ankara'nın sarı-lacivertli temsilcisi Kütahya Yeni Salon'da oynadığı 3 maçta da rakibine set vermeden 3-0 kazandı ve yoluna devam etti.

MKE Ankaragücü ilk maçına 16 Şubat Cuma günü çıktı ve Mehmet Erdem Marmara Akademi karşısında 3-0 kazandı. Takip eden günler art artda sahaya çıkan MKE Ankaragücü önce Ayvancık Belediyesi'ni daha sonra ise Manisa Büyükşehir Belediyesini aynı skorla mağlup ederek 3'te 3 yaptı ve adını yarı finale yazdırdı.

YARI FİNAL ESKİŞEHİR'DE

Yarı final etabı Eskişehir'de oynayacak MKE Ankaragücü Kadın Voleyol Takımı 23, 24 ve 25 Şubat tarihlerinde sahaya çıkacak. 3 gün sürecek yarı finaller tek devreli lig usulü ile oynanacak ve Ankaragücü grupta da ilk iki sırayı alması halinde final etabına yükselecek ve 1. Lig hedefine bir adım daha yaklaşacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜGVA Keçiören Temsilciliği İlk Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

TÜGVA Keçiören Temsilciliği İlk Genel Kurulunu Gerçekleştirdi