ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Karagümrük karşısında 3 puanı 2 golle aldı

Ankaragücü Karagümrük karşısında 3 puanı 2 golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında MKE Ankaragücü konuk ettiği Vavacars Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti.
Ankaragücü Karagümrük karşısında 3 puanı 2 golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, İstanbul ekibini 24. dakikada Ali Kaan Güneren ve 60. dakikada Macheda'nın attığı golle rakibini 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertliler bu sonuçla Trendyol Süper Lig'de puanını 37'ye çıkardı.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

8. dakikada Fatih Karagümrük sağ taraftan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanında yapılan kafa vuruşunu Bahadır çeldi. Karagümrüklüler topun çizgiyi geçtiği iddiası ile itiraz etse de  hakem devam dedi.

20. dakika MKE Ankaragücü Kitsiou ile etkili geldi. Pedrinho’nun sağdan attığı pasta iyi pasta arkaya iyi sarkan Kitsou son çizgide çevirdi. Kaleci son anda topu kornere çeldi.

24. dakikada MKE Ankaragücü, Efkan Bekiroğlu ile golü buldu.  Sol kanattan ceza alanına topla giren Cephas, dışarıdaki Efkan ile oynadı. Efkan, vuruşunda top Ali Kaan’ın önünde kaldı onun vuruşunu Sirigu kurtardı top yeniden Ali Kaan’ın önünde kaldı ve sağ ayağı ile yaptığı vuruş bu kez ağlarla buluşturdu.

36. dakikada sakatlanan Efkan Bekiroğlu’nun yerine Tolga Ciğerci oyuna girdi.

İlk yarının kalan her iki takımın gol girişimi olsa da başka gol olmadı MKE Ankaragücü soyunma odasına 1-0 üstünlük ile gitti.

54. dakikada ceza yayının üzerinde serbest vuruş kazanan Fatih Karagümrük’te topun başına geçen Levent Mercan, sol ayak içi sert vurdu. Barajdan dönen topa Eysseric müthiş vurdu kaleci Bahadır parmaklarının ucu ile topu çıkardı.

60. dakikada MKE Ankaragücü Macheda ile farkı ikiye çıkardı. Orta yuvarlağın ilerisinde Federico Ceccherini’nin Ankaragücü yarı alanın ilerisinden uzun topu kontrol edemedi arayan giren sarı – lacivertli Macheda topu kaptı ve yaklaşık 20 metre sürdükten sonra ceza sahası içi sağ çaprazından ayak içi ile uzak köşeye vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

77. dakikada ceza yayının 5, 6 metre dışından serbest vuruş kazanan MKE Ankaragücü'nde topun başına Serdar Dursun geçti. Sağ ayak içi ile barajın üzerinden vuruş yapan Serdar'ın topu direğin üzerinden auta gitti.

MKE Ankaragücü gole yaklaştı. 88. dakikada sağ kanattan Ali Kaan'ın ortasında ceza alanında iyi yükselen Bajic iyi bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Sirigu aynı güzellikte topu çıkardı.

Kalan bölümde her iki takımın gol girişimi olsa da gol sesi çıkmadı ve MKE Ankaragücü maçı 2-0 kazandı.

Haberankara.com - Tahsin KEMER

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DSÖ uyarmıştı! Sağlık Bakanı Koca'dan X hastalığı hakkında açıklama geldi

DSÖ uyarmıştı! Sağlık Bakanı Koca'dan X hastalığı hakkında açıklama geldi