ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Ankaragücü Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü konuk edeceği maçın hazırlıklarına yaptığı tek antrenman ile başladı.
Ankaragücü Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Başkent ekibi MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. 24 Ocak Çarşamba (Yarın) saat 17.00'da oynanacak mücadele Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Sarı - lacivertliler maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenman ile başladı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma çalışması ile devam eden idman şut çalışması ile tamamlandı.

MKE ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARINI BUGÜN TAMAMLAYACAK

MKE Ankaragücü, Vavacars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde düzenlenecek antrenmanda sarı - lacivertlikler ağırlıklı taktik çalışma yapacak ve yarın ki maçın hazırlıklarını tamamlayarak zorlu mücadeleyi bekleyecek.

SÜPER LİG'DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Trendyol Süper Lig'de 22. hafta bugün oynanacak 3 maç ile hareketlenecek. Günün ilk seansında saat 17.00'de  Hatayspor'un konuğu Alanyaspor olurken günün kapanış maçında saat 20.00'de Beşiktaş, Adana Demirspor'u ağırlarken Pendikspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek.

24 Ocak Çarşmaba günü ise MKE Ankaragücü'nün maçı dışında iki karşılaşma daha oynanacak. Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir ile Antalyaspor evinde Sivasspor ile karşılaşacak.

22. haftanın kapandığı 25 Ocak Perşembe günü aynı saatte ikl maç oynanacak. Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor ile Trabzonspor karşı karşıya gelirken Galatasaray evinde İstanbulspor'u konuk edecek.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi!

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi!