ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Kayserispor'a 4 maçtır yenilmiyor

Ankaragücü Kayserispor'a 4 maçtır yenilmiyor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek MKE Ankaragücü rakibi ile oynadığı son 4 maçta hiç mağlup olmadı.
Ankaragücü Kayserispor'a 4 maçtır yenilmiyor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak mücadele 24 Şubat Cumartesi Yarın saat 13.30'da başlayacak. Zorlu mücadelede hakem Turgut Doman düdük çalacak. Doman'ın yardımcı hakemliğini Mehmet Salim Mazlum ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ, KAYSERİSPOR'A 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Başkentin sarı-lacivertli takımı Mondihome Kayserispor ile oynadığı son 4 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Ankara ekibi bu maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik aldı ve Kayseri temsilcisi karşısında oldukça başarılı bir grafik çizdi. MKE Ankaragücü son mağlubiyetni ise 2020-21 seoznunda 2 Ekim 2020'de evinde 1-0'lık skorla aldı.

ANKARAGÜCÜ GALİBİYET HASRETİNE DE SON VERMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada sahadan 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ayrılan MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor karşısında bu duruma son vermek istiyor. Ankara ekibi Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı maçla başlayan galibiyet özlemine ligin çıkıştaki ekiplerinden Mondihome Kayserispor'u mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmak ve taraftarına galibiyet hediye etmeyi amaçlıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yatırımcı en çok bunu tercih etti! Yastık altı birikimin adı belli oldu bunu yapan kazanıyor

Yatırımcı en çok bunu tercih etti! Yastık altı birikimin adı belli oldu bunu yapan kazanıyor